Elektrik faturasi taksit yapilir mi?

İçindekiler:

  1. Elektrik faturasi taksit yapilir mi?
  2. Elektrik faturam ne kadar?
  3. Elektrik taksitlendirme nereden yapılır?
  4. Elektrik faturası kaybolursa ne olur?

Elektrik faturasi taksit yapilir mi?

Elektrik faturalarının kredi kartı ile ödenebilmesi, elektrik abonelerine yeni sunulan bir hak değil. Yani, elektrik faturaları kredi kartı ile ödenebildiği gibi kredi kartına taksit yaptırılarak da ödenebilir.

Elektrik faturam ne kadar?

Eğer faturanızı kaybettiyseniz ve SMS ya da eposta ile almıyorsanız elektrik borcunuzu sorgulamak Sözleşme Hesap No gereklidir. Bu numarayı 4 numaralı Enerjisa çağrı merkezinde borç sorgulamak için kullanabilirsiniz.

Elektrik taksitlendirme nereden yapılır?

Borcumu nasıl taksitlendirebilirim? Taksitlendirme işlemleri Enerjisa Müşteri Hizmet Merkezlerimizden yapılmaktadır. Müşteri Hizmet Merkezlerimizi ziyaret etmeden önce online randevunuzu alıp sıra beklemeden, borcunuzu kredi kartıyla 9 aya varan taksit seçenekleri ile ödeyebilirsiniz.

Elektrik faturası kaybolursa ne olur?

Elektrik faturasının kaybedilmesi, herhangi bir kayıp olarak nitelendirilmiyor. ... Elektrik faturaları, PTT Şubelerinden, anlaşmalı banka şubeleri ve anlaşmalı ödeme noklarından ödenebiliyor. En güncel ödeme noktaları listesini www.bedas.com.tr web sitesinde "Hizmetlerimiz/Ödeme Noktalarımız" linkinde yer alıyor.