Özel liseler nedir?

İçindekiler:

  1. Özel liseler nedir?
  2. Dershanelerde kapatılacak mı?
  3. Özel okul lise fiyatları ne kadar?
  4. Ankara Atatürk Lisesi servis var mı?

Özel liseler nedir?

Özel okul, yerel veya merkezi hükûmetler tarafından işletilmeyen okullardır. Bu şekilde kendi öğrencilerini seçme hakları vardır. Bu okullarda eğitim-öğretim genellikle belli bir ücret karşılığında verilmektedir.

Dershanelerde kapatılacak mı?

DERSHANELER KAPATILACAK MI? Milli Eğitim Bakanlığı'ndan konuyla ilgili açıklama geldi. Açıklamada, "Resmi, özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim faaliyetleri, 31 Aralık 2020 tarihine kadar uzaktan eğitim yoluyla devam edecektir" denildi.

Özel okul lise fiyatları ne kadar?

Lise ücretleri ise 93.967 TL'den başlayarak 95.968 TL'ye kadar fiyatlandırılabiliyor. Anaokulu ücreti yemek dahil olmak üzere 44.750 TL olarak belirlenmiştir. İlkokul hazırlık 53.750 TL ile 4-5 sınıf 68.500 TL arası, ortaokul ise TL'den fiyatlandırılır.

Ankara Atatürk Lisesi servis var mı?

Ayrıca talep olması halinde (Pek Talep Olmuyor) servis hizmeti bulunmaktadır. 20Eğitim Öğretim Yılında okulumuz ilk % 3 lük dilimden öğrenci almıştır. Üniversitelere % 85 - 90 öğrenci yerleştirme oranına sahiptir. Okulumuz Ankara'da yabancı dil ağırlıklı hazırlık sınıfı bulunan tek Anadolu lisesidir.