Turkcell Yeni 2 GB nedir?

İçindekiler:

  1. Turkcell Yeni 2 GB nedir?
  2. Turkcell yeni 4 GB nedir?
  3. Yeni 2 GB kaç dakika?
  4. Turkcell yeni 4 GB paketi nasıl yapılır?
  5. Yeni 1 GB paketi nedir?
  6. Yeni Fırsat 4 GB paketi nasıl yapılır?

Turkcell Yeni 2 GB nedir?

​Aşım derdi olmadan 4 hafta boyunca 2 GB İnternet Paketi ile internetin keyfini çıkarın! Paket alındıktan sonra 4 hafta geçerlidir. ... Kampanyada verilen, data paketinin 3G şebekesinde üst hız limiti 7,2 Mbps, 4.5G şebekesinde ise 100 Mbps'tır.

Turkcell yeni 4 GB nedir?

Fırsat Yeni 4 GB Paketi ile 4 GB internet, her yöne 5 SMS, BiP'te geçerli 1 GB, Dergilik'te geçerli 1 GB Turkcell kalitesiyle! Kampanyaya katılmak için müşterilerin ücretsiz SMS göndermeleri ya da kampanyaya Turkcell Satış Noktaları, Müşteri Hizmetleri'nden katılmaları gerekmektedir. ...

Yeni 2 GB kaç dakika?

Yeni Yıl 2GB Paketi ile Her Yöne 1000 DK, Her Yöne 1000 SMS ve 2GB Cepten İnternet sadece 34 TL!

Turkcell yeni 4 GB paketi nasıl yapılır?

Başvuru için YENİ 4GB yazıp 2222'ye mesaj göndermeniz yeterli olacaktır. Kalan kullanımı anlamak için yeni 4GB planı hakkında daha fazla bilgiyi Turkcell Digital uygulamasından ücretsiz olarak öğrenebilirsiniz. Veya telefonunuzdan * 159 # tuşlayarak ek planda kalan internet kullanımınızı görebilirsiniz.

Yeni 1 GB paketi nedir?

​Aşım derdi olmadan 4 hafta boyunca 1 GB İnternet Paketi ile internetin keyfini çıkarın! Yeni 1 GB Paketi'nden tüm bireysel ön ödemeli müşteriler yararlanabilir. Paket kotası bittikten sonra başka bir paketiniz yok ise kullanımlarınız durdurulur ve aşım ücreti yansıtılmaz.

Yeni Fırsat 4 GB paketi nasıl yapılır?

Paket Bilgisi Büyük Fırsat 4 GB Paketi'nden hemen faydalanmak için son 30 gün içinde yeni hat alarak ya da numaranızı taşıyarak gelmiş olmanız yeterli! Hala müşterimiz değilseniz, sizi en yakın İletişim Merkezi'mize bekliyoruz. Faturasız müşteriler FIRSAT4GB yazıp 5555' SMS gönderin.