OBB Service nedir?

İçindekiler:

  1. OBB Service nedir?
  2. PUBG OBB dosyası nasıl indirilir?
  3. OBB nasıl indirilir?
  4. APK XAPK dosyası nasıl yüklenir?
  5. DAT dosya uzantısı nedir?
  6. Bilgisayarda data dosyası nedir?
  7. App Data klasörü nedir?
  8. App Data Roaming nedir?
  9. Windows 7 de Application Data nerede?

OBB Service nedir?

Kısaca OBB diye bilinen dosya sisteminin tam adı “Opaque Binary Blob” dur. Bu dosya sistemi Android oyun yapımcıları tarafından büyük boyutlu oyunlarda kullanılır. 3 Boyutlu ve HD gibi yüksek grafik kalitesi sunan oyunları OBB ile sunarak daha kaliteli görünmesini sağlamaktadır.

PUBG OBB dosyası nasıl indirilir?

Ayarlar> güvenlik ve gizlilik> Bilinmeyen Kaynaklardan uygulama yükle seçeneğine gidin. APK dosyasının kurulumu tamamlandıktan sonra, Android / OBB'de yeni bir 'com.tencent.ig' klasörü oluşturun. Oyunun indirilen OBB dosyasını dizine kopyalayıp yapıştırın. PUBG Mobile uygulamasını açın ve oyunun tadını çıkarın.

OBB nasıl indirilir?

  1. OBB dosyasını indirdiğinizde dosya genelde . zip veya . ...
  2. İçinde bulunan klasörü işaretleyerek Cihaz Hafızası(Dahili Depolama)/Android/obbklasörüne çıkartın. Çıkartma işlemi sırasında işlem tamamlanana kadar cihazınıza dokunmayın.
  3. Çıkartma işlemi tamamlandıktan sonra APK dosyasını kurun.

APK XAPK dosyası nasıl yüklenir?

Bunun için XAPK Installer (indirmek için tıklayın) adlı uygulamayı indirmeniz gerekiyor. Ardından uygulamayı kuruyoruz ve bu kadar. Sonra indirdiğimiz XAPK formatında olan oyunumuzun kurulum işlemine başlıyoruz.

DAT dosya uzantısı nedir?

DAT dosyası birçok Windows kullanıcısının sıkça karşılaştığı bir dosya türüdür. ... Basitçe söylemek gerekirse, DAT dosyaları metin veya ikili biçimde veri içerir. Bunları genellikle Microsoft Exchange Sunucuları tarafından oluşturulan e-posta eklerinde winmail.dat dosyaları olarak bulacaksınız.

Bilgisayarda data dosyası nedir?

Bir DATA dosyası, istatistiksel analiz ve veri madenciliği programı olan Analysis Studio tarafından kullanılan bir veri dosyasıdır. ... DATA dosyaları, bir Analysis Studio sunucusuna bağlanmadığında çevrimdışı veri analizi için verileri depolamak için kullanılır, ancak çevrimiçi modda da kullanılabilir.

App Data klasörü nedir?

Windows içindeki önemli klasörlerden biri AppData klasörüdür. Windows uygulamaları, veri ve ayarlarını AppData klasöründe saklar. Bu klasör, varsayılan olarak Gizli ayarlanmıştır, yani klasör seçeneklerinden gizli öğeleri gösterme seçeneğini aktif etmeden görmeniz mümkün değildir.

App Data Roaming nedir?

Roaming AppData klasöründe yer alan bir klasördür ve Türkçe karşılığı “dolaşım” anlamına gelir. Bilgisayarınıza kurmuş olduğunuz bazı programlara ait profiller, yer imleri, loglar ve benzeri özel dosyalar burada bulunur. Bazense bu programların içine gizlenen virüs ya da kötü niyetli dosyalarda bu klasöre yerleşebilir.

Windows 7 de Application Data nerede?

Users\Username\AppData\Local\Microsoft klasörüne ulaşmak için gizli dosya ve klsörleri açmalısınız; Denetim Masası =>Klasör Seçenekleri=>Görünüm=>Gizli klasör,dosya ve sürücüleri göster'i işaretleyerek daha sonra C:\Users\Username\AppData\Local\Microsoft yolunu izleyerek ulaşabilirsiniz.