Bir uygulama kaç paraya mal olur?

İçindekiler:

  1. Bir uygulama kaç paraya mal olur?
  2. App Store ne kadar kazandırıyor?
  3. App Store indirmeye para veriyor mu?
  4. Mobil roller ne demek?

Bir uygulama kaç paraya mal olur?

iOS uygulaması geliştirmek için gereken ortalama maliyet, 3.000 – 50.000$ Windows Phone uygulaması geliştirmek için gereken ortalama maliyet, 4.000 – 50.000$ Android uygulaması geliştirmek için gereken ortalama maliyet – 1.500 – 40.000$

App Store ne kadar kazandırıyor?

Sensor Tower'ın raporuna göre, Apple'ın App Store'u 2019 yılında 54,2 milyar dolarlık gelir elde etti. Bu, önceki yıl kaydedilen 46,6 milyar dolara göre yıllık ,3'lük bir büyümi gösteriyor.

App Store indirmeye para veriyor mu?

Uygulama geliştiricileri, ücretsiz olarak sunduğu uygulamalardan Google Play Store'dan 0.27 Dolar kazanırken, App Store'dan indirilen uygulama başına ortalama 1 Dolar kazanıyor. Biraz önce bahsettiğimiz uygulama içi satın alma seçenekleri ise geliştiricilerin kazançlarına büyük bir katkı sağlıyor.

Mobil roller ne demek?

MobiRoller, programlama bilgisi olmayan kullanıcıların sürükle-bırak yöntemiyle mobil uygulama geliştirmelerini sağlayan bulut tabanlı self servis mobil uygulama geliştirme platformudur. Geliştirilen mobil uygulama, platform tarafından hem Android, hem de iOS tabanlı olarak kullanıma hazır hale getirilir.