TP Link kullanici adi nedir?

İçindekiler:

  1. TP Link kullanici adi nedir?
  2. Zyxel giriş nasıl yapılır?
  3. Airties modem arayüzüne nasil girilir?
  4. İnternet arayüzü ne işe yarar?

TP Link kullanici adi nedir?

yeni bir sekme açarak adres çubuğuna 192.168.1.1 yazın klavyeden enter'a basın. 2. Açılan sayfada kullanıcı adı ve şifre alanlarına küçük harfler ile “admin” – “admin” yazarak “Login” butonuna tıklayın.

Zyxel giriş nasıl yapılır?

Sonra internet explorer sayfasından adres kısmına 192.168.1.1 yazılarak modemin arayüzüne erişilir. Karşımıza gelen şifre ekranındaki noktaları silerek (modemin resetlendiği varsayılarak) default şifre olan ttnet ya da 1234 yazıp modeme erişim sağlanır.

Airties modem arayüzüne nasil girilir?

Kullandığınız web tarayıcısı üzerinden (Internet Explorer, Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Yandex, Opera vb.) yeni bir sekme açarak adres çubuğuna 192.168.2.1 yazın klavyeden enter'a basın. Karşınıza gelen sayfada, şifre kısmına herhangi bir şey yazmadan “Tamam” tuşuna basın.

İnternet arayüzü ne işe yarar?

Nasıl ne işe yarar? Modem arayüzleri, modem kurulumu ve ayarlarını yapabileceğiniz, bağlantınızı kişiselleştirebileceğiniz, IP Adresi, kullanıcı adı ve şifre ile girilen menülerdir. ... Arayüz vasıtasıyla internetinizi hani cihazların kullandığını görebilirsiniz. İnternetinizi kullanan cihazları sınırlayabilirsiniz.