Turkcell bip dakika nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Turkcell bip dakika nasıl yapılır?
  2. Hediye Havuzu Turkcell nedir?
  3. Turkcell Bipten her yöne arama ne demek?
  4. Turkcell hediye Havuzu paralı mı?
  5. Turkcell hediyelerim ücretli mi?

Turkcell bip dakika nasıl yapılır?

Turkcell bip'den günlük 100 dakika konuşma paketi katılmak için BIP 100DK yazıp 2200'a SMS göndermeniz yeterlidir. Bilgilendirme mesajı geldikten sonra 24 saat her yöne dakikalarını kullanabilirsiniz.

Hediye Havuzu Turkcell nedir?

Hediye Havuzu, Turkcell müşterilerinin Dijital Operatör uygulaması üzerinden ulaşabildiği, Turkcell'den kazanabilecekleri ve geçmişte kazandıkları tüm hediye GB, dakika ve diğer hediye fırsatlarını bir arada görebilecekleri yeni bir ekrandır.

Turkcell Bipten her yöne arama ne demek?

BiP'ten Her Yöne yapılan aramalar ise Turkcell'lilerin internetinden harcamazken, paketlerindeki varsa BiP dakikalarından yoksa Her Yöne dakikalarından ücretlendirilir. Herhangi bir dakika paketi olmayan kullanıcıların ise yapmış olduğu aramalar faturasına ya da ön ödemeli hattına yansır.

Turkcell hediye Havuzu paralı mı?

Evet, Hediye Havuzu'na dilediğiniz zaman ücretsiz olarak giriş yapabilir ve hediye kazanma fırsatlarınızı inceleyebilirsiniz.

Turkcell hediyelerim ücretli mi?

Hediye havuzunda bulunan hediyeler için sizden asla ücret talep edilmez. Turkcell hediye havuzu üzerinden kazandığınız 1 GB internet kendiniz kullanabileceğiniz gibi sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.