Kara merhem sivilce için kullanılır mı?

İçindekiler:

  1. Kara merhem sivilce için kullanılır mı?
  2. Kara merhem ne için kullanılır?
  3. Ihtiyol krem nerelerde kullanılır?
  4. Ihtiyol krem ne işe yarar?

Kara merhem sivilce için kullanılır mı?

Kara merhem ihtiyol adı ile tıp diline geçmiştir. Adını etken maddesinden almıştır. Bu merhem daha pek çok deri rahatsızlığına iyi gelir. İltihaplı çıbanlar, egzama, deri döküntüleri, basur, dolama, sivilce, tırnak batması ve diğer pek çok cilt rahatsızlığı için kullanılabilen kara merhemin etkisi oldukça güçlüdür.

Kara merhem ne için kullanılır?

Etkin maddesi ihtiyoldür. İHTİYOL, lokal antiseptik olarak veya irritan özelliğinden dolayı iltihabi hastalıkların (egzema, apse, çıban gibi) işletilerek akıtılmasında ve diğer antiseptiklerle beraber kronik cilt rahatsızlıklarında tedaviye yardımcı olarak kullanılabilir.

Ihtiyol krem nerelerde kullanılır?

Ihtiyol, lokal antiseptik olarak veya irritan özelliğinden dolayı iltihabi hastalıkların (egzema, apse, çıban gibi) işletilerek akıtılmasında ve diğer antiseptiklerle beraber kronik cilt rahatsızlıklarında tedaviye yardımcı olarak kullanılabilir.

Ihtiyol krem ne işe yarar?

Etkin maddesi ihtiyoldür. Ihtiyol, lokal antiseptik olarak veya irritan özelliğinden dolayı iltihabi hastalıkların (egzema, apse, çıban gibi) işletilerek akıtılmasında ve diğer antiseptiklerle beraber kronik cilt rahatsızlıklarında tedaviye yardımcı olarak kullanılabilir.