Multinet iPara ne demek?

İçindekiler:

  1. Multinet iPara ne demek?
  2. iPara kimin?
  3. Multinet hangi şirketin?
  4. iPara com nedir?
  5. MultiNet kart hangi bankaya ait?
  6. MultiNet Sodexo aynı mı?
  7. iPara Ininal nedir?
  8. Paramtrink nedir?
  9. MultiNet in sahibi kim?
  10. MultiNet hangi bankaya bağlı?
  11. iPara sanal POS nedir?
  12. MultiNet ile neler alabilirim?
  13. Yemek Sepeti MultiNet geçiyor mu?
  14. Pay TR Güvenli mi?
  15. Multinet up hangi ülkenin?

Multinet iPara ne demek?

E-ticaret alanında sunduğu gelişmiş ve çözüm odaklı servisleri ile hizmet veren iPara, iştiraki olduğu finansal teknoloji grubu Multinet Up ile yenilikçi bir hizmete imza attı. iPara'nın MultiNet üye iş yerlerinde geçerli olacak yeni ürünü MultiLink ile müşteriler cep telefonlarına gelen SMS'teki link üzerinden kredi ...

iPara kimin?

Türkiye'nin ilk online ödeme hizmeti sağlayan şirketi olarak 2012 yılında kurulan iPara, bugün Multinet Up grubu bünyesinde hizmet veriyor. 2017'de ödeme hizmeti konusunda Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK)'dan lisans alan iPara, Sanal POS ve online ödeme çözümleri sunan ilk Türk firması olma özelliği ...

Multinet hangi şirketin?

Grup Şirketleri. Multinet Up, Türkiye'nin lider yeni nesil finansal teknoloji ve hizmet şirketidir. Geliştirdiği yenilikçi finansal teknolojiler ile kurum ve kuruluşlara, onların çalışanlarına ve tüketicilere "değer katan" çözümler tasarlar ve sunar.

iPara com nedir?

iPara, Türkiye'nin ilk Online Ödeme hizmeti sağlayan şirketi olarak ile 2012 yılında iPara Bilgi Teknolojileri A.Ş. adıyla kuruldu. Yenilikçi ve pazara yön veren çözümler ile kullanıcıların ve üye işyerlerinin sanal ortamdaki alışverişlere yönelmesinde önemli bir rol oynadı.

MultiNet kart hangi bankaya ait?

Siz de Güne Ayak Uydurun ve DenizBank Üye İşyeri Olmanın Avantajlarından Yararlanın. Multinet işbirliğimiz ile artık Multinet POS makinalarınız DenizBank POS özelliği kazanıyor. Ayrıca, diğer bankacılık işlemlerinizde yararlanabileceğiniz birçok avantaj DenizBank şubelerinde sizleri bekliyor.

MultiNet Sodexo aynı mı?

Araştırmada en çok tercih edilen yemek kartları da sıralandı. ... Katılımcıların yüzde 25,1'inin en iyi yemek kartı olduğunu belirttiği Sodexo'yu yüzde 22,4 ile Multinet ve yüzde 20,6 oranla Ticket Restaurant takip ediyor.

iPara Ininal nedir?

ininal, Türkiye'nin en kolay erişilebilir ve kullanımı kolay finansal ürünüdür. Türkiye'yi ön ödemeli kart ile tanıştıran ininal'ın, 15 binden fazla satış, 50 binden fazla yükleme noktası ve milyonlarca kullanıcısı bulunuyor.

Paramtrink nedir?

Paramtrink Sanal POS ve Ödeme Sistemleri, Web sitelerinden hızlı, güvenli ve en kolay şekilde online tahsilat yapılmasını sağlayan ücretsiz bir servistir.

MultiNet in sahibi kim?

Şevket Başev, Multinet Up Yönetim Kurulu Başkanı olarak, 2016 yılında kartlı ve kartsız ödeme yöntemleri, mobil ödeme ve mobil uygulama çözümleri ile siber güvenlik alanlarında yurt içinde ve yurt dışında faaliyet gösteren inventiv'in Multinet Up Grubu'nun bir iştiraki olarak kurulmasını sağlamıştır.

MultiNet hangi bankaya bağlı?

Multinet işbirliğimiz ile artık Multinet POS makinalarınız DenizBank POS özelliği kazanıyor. Ayrıca, diğer bankacılık işlemlerinizde yararlanabileceğiniz birçok avantaj DenizBank şubelerinde sizleri bekliyor.

iPara sanal POS nedir?

iPara Sanal POS demek, aynı anda 8 farklı bankanın sanal POS'una sahip olmak demektir. ... Tek bir sanal POS ile tüm bankaların kartlarının ödemesini alabilirsiniz. Günlük satışlarınızdan elde ettiğiniz kazanç, her iş günü hesabınıza aktarılır.

MultiNet ile neler alabilirim?

Türkiye'de 30.000 noktada geçerli olan MultiNet Yemek Kartı sadece restoran, kafe ya da büfelerde değil aynı zamanda birçok market ve süpermarkette de gıda alışverişinde kullanılabilmektedir. (Deterjan, kozmetik, alkol gibi %18 KDV'li ürünlerde geçerli değildir.)

Yemek Sepeti MultiNet geçiyor mu?

Getir Yemek'te ve Yemek Sepeti'nde de online sipariş vererek paket servis hizmetlerinden yararlanan MultiNet'liler, ödemelerini kapıda ister MultiNet kartları ile temassız ister MultiPay mobil cüzdanları ile QR kod okutarak saniyeler içinde yapıyor.

Pay TR Güvenli mi?

PayTR Sanal POS ve ödeme çözümleri, sadece bir ödeme/tahsilat aracı değildir. Aynı zamanda güvenlik konusunda gelişmiş PCI DSS uyumlu teknik altyapısı ve alanında tecrübeli personeli ile PayTR hem mağazaların ödeme güvenliğini hem de mağaza müşterilerinin kart güvenliğini sağlamaktadır.

Multinet up hangi ülkenin?

Fransız Up Group tarafından 2010 yılında TMSF'den satın alınarak Türkiye'deki hizmetlerini sürdüren Multinet Up, yeni bir ortaklığa imza attı. 2010 yılında TMSF'den 90 Milyon Dolara Up Group tarafından satın alınan Multinet Up, son 5 yıl boyunca gösterdiği başarılı performansın ardından yeni bir ortaklığa hazırlanıyor.