Bio-Oil Doğal mı?

İçindekiler:

  1. Bio-Oil Doğal mı?
  2. Bio-Oil nerelere sürülür?
  3. Hamilelikte bio-oil zararlı mı?
  4. Bio Oil hangi firmaya ait?
  5. Bio-Oil Cilt Bakım yağı nerede satılır?

Bio-Oil Doğal mı?

Bio-Oil Natural Cilt Bakım Yağı, 0 doğal formülüyle çatlaklarda 8 haftada* azalma sağlamaya yardımcı olur.İçeriği 14 farklı bitki özünden oluşup ISO6128 sertifikası ile 0 doğal formüle sahiptir.Organik ve vegandır.Hamileler, vücut geliştiriciler, büyüme döneminde hızlı boy uzaması yaşayan ergenler ve hızlı kilo ...

Bio-Oil nerelere sürülür?

Doğum öncesi döneminin 4.ayından itibaren günde iki kez göbek bölgesine, kalçalara, göğüslere, bel bölgesine, üst bacaklara ve çatlak oluşabilecek tüm bölgelere en az 6 ay dairesel hareketler yaparak uygulayınız.

Hamilelikte bio-oil zararlı mı?

İçeriğindeki doğal bitki özleri (Papatya, Biberiye, Kalendula, Lavanta Çiçeği), A ve E vitaminleri ile cilde ihtiyacı olan nemi sağlamaya, çatlak ve yara izi görünümünü iyileştirmeye yardımcı olur. Hamilelik döneminde 4. ayın başlangıcından itibaren kullanılması tavsiye edilir. Paraben içermez.

Bio Oil hangi firmaya ait?

Bio-Oil, 1969 yılında Dominique Mandonnaud tarafından kurulan Sephora bünyesindeki çatlak ove cilt lekesi düzeltici bir cilt bakım yağı markasıdır. 1997 yılında Sephora Fransa merkezli LVMH tarafından satın alındı.

Bio-Oil Cilt Bakım yağı nerede satılır?

Bio- Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. ürününü Migros Sanal Market'in Masaj Yağları reyonundan satın alabilir, tek tıkla online sipariş verebilir, ödemeyi online olarak ya da kapıda kredi kartı ile gerçekleştirerek ürününüzü aynı gün içinde teslim alabilirsiniz.