Eski silinen tweetler nasıl bulunur?

İçindekiler:

  1. Eski silinen tweetler nasıl bulunur?
  2. Eski tweetleri neden göremiyorum?
  3. Twitter'da eski tweetlere nasıl ulaşılır?
  4. Twitterda Gelişmiş Arama nerede?
  5. Tweet kendi kendine silinir mi?
  6. Silinen tweetler görünür mu?
  7. Tweetleri kim görür?

Eski silinen tweetler nasıl bulunur?

Öncelikle yapılması gereken bilgisayarınızın internet tarayıcısını açarak ve twiiter.com/search-advanced sitesine girişini yapmamız gereklidir. Karşımıza çıkan arama kısmında ise kullanıcı adımızı ve silinmiş olan tweetlerin tarih aralıklarını da yazarak ara butonuna tıklıyoruz.

Eski tweetleri neden göremiyorum?

Kırpılmış profil zaman akışlarına şunlar neden olabilir: ... Bir haftadan daha eski Tweetler, dizinleme kapasitesi kısıtlamaları nedeniyle zaman akışlarında veya aramalarda görüntülenemeyebilir. Eski Tweetler asla kaybolmaz ancak her zaman görüntülenemez.

Twitter'da eski tweetlere nasıl ulaşılır?

ESKİ TWEETLERİ BULMA VE SİLME İŞLEMİ İÇİN İZLEYECEĞİNİZ YOL – Öncelikle twitter.com/search-advanced adresine giriş yapıyoruz. -Gelişmiş arama kısmında kullanıcı adınızı ve tweetlerinizi silmek istediğiniz ilk ve son tarih aralığını alttaki resimdeki gibi giriyorsunuz. İşlem tamamlandıktan sonra ara butonuna basıyoruz.

Twitterda Gelişmiş Arama nerede?

Gelişmiş aramayı kullanma
  • Aramanızı twitter.com'da arama çubuğuna girin.
  • Arama sonuçları sayfanızın sağ üst kısmında yer alan Arama filtreleri altında bulunan Gelişmiş arama öğesine tıklayın veya Daha fazla seçenek öğesine ve ardından Gelişmiş arama öğesine tıklayın.
Daha fazla öğe...

Tweet kendi kendine silinir mi?

Sosyal paylaşım platformu Twitter, 6 ay ya da daha uzun süre aktif olarak kullanılmayan hesapları sileceğini duyurdu. BBC'nin haberine göre, Twitter, aktif olmayan hesaplara yönelik geliştirilen şirket politikası kapsamında, 6 ay veya daha uzun süre kullanılmayan hesapları 11 Aralık'ta kalıcı olarak silecek.

Silinen tweetler görünür mu?

Silinen Tweetin Retweetleri de twitter.com, iOS İçin Twitter ve Android İçin Twitter'dan kaldırılır. Bir Tweet silindikten sonra, Tweet içeriklerine, ilgili meta verilere ve bu Tweetle ilgili tüm analitik bilgilere artık Twitter'daki herkes tarafından ulaşılamaz.

Tweetleri kim görür?

Tweetlerimi kimler görebilir?
  • Herkese Açık Tweetler (varsayılan ayar): Twitter hesabı olsun ya da olmasın herkes tarafından görülebilir.
  • Korumalı Tweetler: Yalnızca Twitter takipçileriniz tarafından görülebilir. Takipçilerinizin, Tweetlerinizin görüntülerini yakalamaya ve paylaşmaya devam edebileceğini lütfen unutmayın.