Ahbap stk mı?

İçindekiler:

  1. Ahbap stk mı?
  2. Ahbap üyeleri ne yapar?
  3. Ahbap Derneğinden nasil yardim alabilirim?
  4. Haluk Levent ahbap nasil Basvurulur?
  5. Haluk Levent nasıl ulaşabilirim?
  6. Haluk Levent kimlere yardım etti?

Ahbap stk mı?

Ahbap Gönüllülüğü Yasal Zemini. Sevgili Ahbaplar; Henüz resmi olarak 15 aylık bir derneğiz ve tarihte hiçbir sivil toplum kuruluşu bizim kadar hızlı tanınıp, büyümemiştir.

Ahbap üyeleri ne yapar?

Ahbap.org'a üye olan kullanıcılar, üyelikleri her ne sebeple olursa olsun sona erse dahi üye hesapları ile gerçekleştirdikleri tüm eylemlerden, sundukları beyanlardan, yapmış oldukları başvurulardan ve her türlü davranışlarından kendileri sorumludur.

Ahbap Derneğinden nasil yardim alabilirim?

Başvuru yapmanız için önce ahbap.org sitesine üye olmanız gerekli. "Üyelik İşlemleri"nin altında yer alan"Profil"e tıklayın. "Yardım Talebi"nin altındaki "Sosyal Yardım" seçeneğini seçin ve "Başvur"a tıklayın.

Haluk Levent ahbap nasil Basvurulur?

Bu yardımlar hem temel ihtiyaçların karşılandığı koliler hem de maddi destekler olabilmektedir. Ahbap Deneği'nden yardım talep etmek isteyen kişiler https://ahbap.org/yardim adresindeki iletişim kanallarına ulaşabilir.

Haluk Levent nasıl ulaşabilirim?

Haluk Levent Yardım Vakfı (Deneği) İletişim Numarası şunlardır;

  1. 0 212.
  2. 0 532.

Haluk Levent kimlere yardım etti?

Haluk Levent, Ahbap Derneği aracılığıyla kendisini kanser hastası olarak tanıtan bir genç kıza yardımda bulunmak istedi. Kızla buluşan ve ona gitar çalan Levent, kandırıldığını sonradan öğrendi. Levent, yaşadığı hayal kırıklığını Twitter hesabından duygusal bir mesajla paylaştı.