EBA canlı ders varken EBA ya nasıl girilir?

İçindekiler:

  1. EBA canlı ders varken EBA ya nasıl girilir?
  2. Öğretmenler EBA ya nasıl girer?
  3. Öğretmenler EBA ya ne zaman girebilir?
  4. Ücretli öğretmenler EBA ya nasıl girer?
  5. EBA da listeler ne amaçla kullanılır?

EBA canlı ders varken EBA ya nasıl girilir?

Kameranız ve mikrofonunuz açık bir şekilde EBA.gov.tr'den giriş yapmanı gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra canlı derse katıl seçeneğine tıklayarak canlı derse katılabilirsiniz. Canlı ders sırasında kamera ve mikrofonunuzu istediğinizde kapayabilirsiniz.

Öğretmenler EBA ya nasıl girer?

Ücretli Öğretmenler EBA'ya Nasıl Giriş Yapacak? Öğretmenler öncelikle okul idaresinden e-Okul kullanıcı adı ve şifresi almaları gerekmektedir. EBA'da sağ üst köşede "Giriş" seçeneğine tıklanacak. Ardından karşınıza gelen seçeneklerden "MEBBİS Bilgileri İle Giriş" seçeneği tıklanacaktır.

Öğretmenler EBA ya ne zaman girebilir?

Ayrıca hafta içi ve cumartesi saat 21: 00 ile 24: 00 arasında, pazar ise bütün gün 11 ve 12'nci sınıf öğrencileri "EBA Akademik Destek Ağı" nı kullanabilecekler. Öğretmeler de EBA sistemini her gün, günde 12 saat kullanabilecekler. Girişler akşam saat 21: 00 ile sabah 09.

Ücretli öğretmenler EBA ya nasıl girer?

Ücretli öğretmenin yada özel okulda çalışan bir öğretmenin EBA'ya girebilmesi önce, çalıştığı kurum E-Okul sistemine ücretli öğretmenin kaydını yapacak.Ardından öğretmene e-okul'da ders ve sınıf tanımlanacak.Okul idaresi öğretmene geçici bir şifre tanımlar.Bu şifre aynı zamanda ücretli öğretmenin MEBBİS şifresidir.

EBA da listeler ne amaçla kullanılır?

EBA Öğretmen Listeler Nedir? Nasıl Kullanılır?

  • Sınıf, ders ve listenin isminde değişiklikler yapabilir,
  • Listedeki objelerin sırasını değiştirebilir,
  • Listedeki objeleri silebilirsiniz.