Dizel yakıt katkısı ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Dizel yakıt katkısı ne işe yarar?
  2. Würth mazot katkısı ne işe yarar?
  3. Dizel enjektör Temizleyici ne işe yarar?
  4. Dizel katkı maddesi nasıl kullanılır?
  5. Dizel katkı nedir?
  6. Mazot katkısı neye yarar?
  7. Enjektör arızası motora zarar verir mi?
  8. Würth katkı maddesi nasıl kullanılır?
  9. Dizel motor bor katkısı ne işe yarar?
  10. Würth benzin performans iyileştirici nasil kullanilir?

Dizel yakıt katkısı ne işe yarar?

İçlerindeki kimyasallardan ağırlıklı olarak Oktan ve Setan bulunduğundan, yakıtın kalitesini artırırken donmasını geciktirir, depodaki nemi atar.

Würth mazot katkısı ne işe yarar?

Mazot almadan önce depoya koyuyorsunuz ve alt zeminde olmasını sağlıyorsunuz. würth mazot katkısı düşük yakıt sarfiyatı ile yakıttan tasarruf etmenizi ve motorun rahat çalışmasını sağlar. ...

Dizel enjektör Temizleyici ne işe yarar?

Enjektör temizleyiciler isminden de anlaşılacağı üzere benzinli ve dizel araçların enjektör sistemini kolayca ve etkili bir biçimde temizler. Bu etkili araç motoru bakım ürünü aynı zamanda karbüratör ve yakıt filtresinde meydana gelebilmesi söz konusu olan buzlanma problemini de engeller.

Dizel katkı maddesi nasıl kullanılır?

300 ml katkı kullanacağınızı hesap ederek anlatmaya devam ediyorum. Yakıt istasyonuna yanaştıktan sonra aracınızın yakıt deposuna enjektör temizleyiciyi boşaltın. Katkıyı boşalttıktan sonra üstüne depoyu yakıt ile ful olacak şekilde doldurtun. Artık katkı ve yakıt ile işiniz bitti.

Dizel katkı nedir?

Bu ürün, düşük kükürtlü dizel yakıtı için, son derece düşük sürtünme filminin mikro yüzeyini oluşturan ve aktif kimyasal işlemden kaynaklanan iyice geliştirilmiş yağlayıcıdır. ... Yakıtın yanma verimliliğini artırır, enjektör ve pompa aşınmasını azaltır, daha az emisyon ve yakıt tüketimini sağlar.

Mazot katkısı neye yarar?

Dizel Enjektör Temizleyici; dizel enjektör temizliği, yakıttaki setan sayısının arttırılması, yakıt ateşleme sisteminde oluşabilecek korozyon ve yıpranmaların önüne geçmek, motor çalışma sesinin azaltılması ve zararlı egzoz gaz emülsiyonun belirli bir oranda düşürebilmek için tercih edilir.

Enjektör arızası motora zarar verir mi?

Eğer ki bozulmuş enjektör tamir edilmez veya değiştirilmez ise motora büyük zararlar verebilir.

Würth katkı maddesi nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli Kullanmadan önce Würth benzin enjektör temizleyiciyi iyice çalkalayın. Kutu içeriğini benzin deposuna dökün. Benzinden önce dökmeniz tavsiye edilir. 1 kutu temizleyici yaklaşık 50 litre yakıt için idealdir.

Dizel motor bor katkısı ne işe yarar?

1- Dizel ve benzinli araçlarda % 7 - % 10 yakıt tasarrufu sağlıyor. 2- Motor yağ kulanım ömrünün 2 kat artırıyor. ... 5- Motor parçalarında sürtünme ve aşınmaların % 70 azalıyor. 6- Motor yağı ısısını sabitleyerek, hareket ve buharlaşmadan kaynaklanan yağ kaybını önlüyor.

Würth benzin performans iyileştirici nasil kullanilir?

Kullanım Şekli Kullanmadan önce Würth benzin enjektör temizleyiciyi iyice çalkalayın. Kutu içeriğini benzin deposuna dökün. Benzinden önce dökmeniz tavsiye edilir. 1 kutu temizleyici yaklaşık 50 litre yakıt için idealdir.