Garanti Bankası birikim hedefi nedir?

İçindekiler:

  1. Garanti Bankası birikim hedefi nedir?
  2. Garanti Harcadikca biriktir nedir?
  3. Garanti akıllı işlemler nedir?
  4. Birikim Hesabı nedir nasıl kullanılır?
  5. Vade sonu yenileme nedir?
  6. Garanti Bankası Ekstremi nasıl öğrenebilirim?

Garanti Bankası birikim hedefi nedir?

Birikim Hedefi, 3-12 ay arasında, alt ya da üst limit olmaksızın, hedef doğrultusunda birikim yapmanızı sağlar. Birikim Hedefi hesaptaki bakiye için her gece gecelik faiz kazandırır.

Garanti Harcadikca biriktir nedir?

Harcadıkça Biriktir ile kredi kartı harcamalarınız üzerinden, her ay belirlediğiniz oranda birikimi, Kolay Birikim hesabınızda değerlendirebilirsiniz. Birikim tutarınızı kredi kart ekstresinden takip eder, kolayca ödersiniz. ... Harcadıkça Biriktir birikim tutarı, kredi kartınıza alışveriş olarak yansıtılır.

Garanti akıllı işlemler nedir?

Garanti BBVA'dan yapılan açıklamaya göre, bankanın mobil uygulamasında yer alan otomatik servisler bütünü olan 'Akıllı İşlemler' kullanıcıların günlük finansal aktivitelerini zaman ve çaba harcamadan yönetmelerine ve kişisel finansal hedeflerine ulaşmalarına katkı sağlıyor.

Birikim Hesabı nedir nasıl kullanılır?

Birikim hesabı, vadeli mevduat hesabına benzeyen fakat faiz ve vade konusunda farklı özelliklere sahip olan bir hesap türüdür. Türk lirası ya da döviz olarak, var olan mevduat hesabınız üzerinden birikim hesabı açmanız mümkündür.

Vade sonu yenileme nedir?

Vade sonu ve son işlem günü bir sözleşmede işlem yapılabilen son gündür. Bu gün sonunda açık kalan pozisyonlar önceden tanımlanmış olan teslimat yöntemi ile Borsa tarafından kapatılır.

Garanti Bankası Ekstremi nasıl öğrenebilirim?

"3340" numaraya SMS gönderdiğiniz telefonun mutlaka sistemimize sizin adınız ile kayıtlı olması gerekmektedir....Cep telefonunuzun mesaj bölümüne "ekstre" yazıp boşluk bırakıp kredi kartınızın son 4 rakamını eklediğiniz takdirde;
  1. Ekstre borç bilgisi.
  2. Minimum ödeme tutarı
  3. Son ödeme tarihi.
  4. Kalan borç