Saraybosna Üniversitesi iyi mi?

İçindekiler:

  1. Saraybosna Üniversitesi iyi mi?
  2. Uluslararası Saraybosna Üniversitesi kime ait?
  3. Bosna Hersek Uluslararası Saraybosna Üniversitesi nerede?
  4. Bosna Hersekte okunur mu?
  5. Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ücretli mi?
  6. Uluslararası Saraybosna Üniversitesi denklik var mı?
  7. Bosna Hersek Üniversiteleri Denklik var mı?
  8. Bosna Hersek Hukuk denklik var mı?
  9. Bosna Hersek Üniversitesi diploması Türkiye'de geçerli mi?
  10. Travnik Üniversitesi YÖK denkliği var mı?

Saraybosna Üniversitesi iyi mi?

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da, Türk girişimciler tarafından 2004'te kurulan Uluslararası Saraybosna Üniversitesi (IUS), 4'üncü kez ülkedeki “en iyi özel üniversite” seçildi.

Uluslararası Saraybosna Üniversitesi kime ait?

Uluslararası Saraybosna Üniversitesi (IUS), Eğitimi Geliştirme Vakfı (SEDEF) tarafından 2003 yılında kurulmuş bir vakıf üniversitesidir.

Bosna Hersek Uluslararası Saraybosna Üniversitesi nerede?

Uluslararası Saraybosna Üniversitesi (IUS), Bosna-Hersek'in başkenti olan tarihi Saraybosna'da kurulmuştur. 2004-2005 akademik yılında yabancı dil okulunda İngilizce hazırlık sınıfı ile eğitim-öğretime başlayan üniversite, 2005-2006 akademik yılında da çeşitli programlarda lisans öğretimine başlamıştır.

Bosna Hersekte okunur mu?

Bosna Hersek üniversitelerine kayıt olabilmek üzere ihtiyaç duyabileceğiniz tek unsur lise diplomanız olacaktır. Yasal olarak lise diploması olmayan bireylerin üniversite okumaları mümkün değildir. Bu sebeple Bosna Hersek üniversitelerine girişte lise diplomasına sahip olmak bir zorunluluk olarak nitelendirilebilir.

Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ücretli mi?

Öğrenci Yurtları ve Ücretler Bu ücretler 20 Akademik Yılı ve Sonrasında Uluslararası Saraybosna Üniversitesine Kayıt Yaptıracak Olan Yeni Öğrencilerin Lisans Programları İçin Ödeyecekleri Ücretlerdir. ... İTÜ tarafindan belirlenen 2021-2022 akademik yili için eğitim ücreti yillik 6.000 TL'dir.

Uluslararası Saraybosna Üniversitesi denklik var mı?

Yök tarafından da denkliği kabul gören Bosna Hersek diploması AB ülkelerinin hepsinde de geçerlidir. Bu denklik uygulamaları sayesinde dilerseniz Doğu Saraybosna üniversitesini, dilerseniz Mostar üniversitesini, Zenika üniversitesini, Uluslararası Travnik üniversitesini seçebilirsiniz.

Bosna Hersek Üniversiteleri Denklik var mı?

Yök tarafından da denkliği kabul gören Bosna Hersek diploması AB ülkelerinin hepsinde de geçerlidir. Bu denklik uygulamaları sayesinde dilerseniz Doğu Saraybosna üniversitesini, dilerseniz Mostar üniversitesini, Zenika üniversitesini, Uluslararası Travnik üniversitesini seçebilirsiniz.

Bosna Hersek Hukuk denklik var mı?

Yök tarafından da denkliği kabul gören Bosna Hersek diploması AB ülkelerinin hepsinde de geçerlidir.

Bosna Hersek Üniversitesi diploması Türkiye'de geçerli mi?

Bosna Hersek üniversitesinin Türkiye 'de geçerli bir diploması bulunmaktadır. Ülkemizde geçerli diplomaya sahip olan Bosna Hersek üniversitesi , YÖK 'ün belirlemiş olduğu diploma kurallarına tamamen uymakta ve bundan dolayı da ülkemizde ve Avrupa 'nın geri kalanında geçerli bir diplomaya sahip olmaktadır.

Travnik Üniversitesi YÖK denkliği var mı?

Yükseköğretim Kurulu, Bosna Hersek'teki Travnik Üniversite'sinde 'parayla diploma verildiği' şikayetinin ardından üniversitenin denkliğini kaldırdı.