Türk Telekom'a geçiş ne kadar?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom'a geçiş ne kadar?
  2. Türk Telekoma nasıl geçiş yaparım?
  3. Türk Telekom'a geçmek ücretli mi?
  4. Türk Telekom'a geçmek için ne yapmalıyım?

Türk Telekom'a geçiş ne kadar?

Farklı bir operatörden numara taşıma işlemi ile Türk Telekom'a geçen yeni aboneler, faturalı bu tarifeyi seçmeleri ve taahhüt vermeleri halinde sadece 48 TL ödeyerek aylık 15 GB gibi geniş bir kotaya sahip internet kullanım hakkına sahip olurken her yöne 3 bin dakika konuşma ve yine her yöne 3 bin SMS gönderme hakkını ...

Türk Telekoma nasıl geçiş yaparım?

Numara taşıma yoluyla Türk Telekom'a geçiş veya yeni hat başvurularınızı ofis ve mağazalarımızdan yapabileceğiniz gibi yukarıdaki form üzerinden veya MOBIL yazıp 6606'ya SMS göndererek de kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Türk Telekom'a geçmek ücretli mi?

Türk Telekom mobil hat sahibi olmak bu kadar kolay. Sizde hemen numaranızı Türk Telekom'a taşıyın diye numara taşıma işlemi ücretsizdir. Faturalı ya da faturasız dilediğiniz Türk Telekom tarifelerine geçiş yapabilirsiniz. Numara taşıma işlemi 6 gün sürmektedir.

Türk Telekom'a geçmek için ne yapmalıyım?

Numaranızı Türk Telekom'a taşımak ve yeni hat başvurusu için yukarıdaki formu doldurabilir veya MOBIL yazıp 6606'ya SMS gönderebilirsiniz. Siz de hemen numara​nızı Türk Telekom'a taşıyarak ya da yeni hat talebinde bulunarak Türk Telekom'un faturalı ve faturasız tarife, paket ve kampanyalarından yararlanabilirsiniz.