Power Plate fiyatı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Power Plate fiyatı ne kadar?
  2. Power Plate ne işe yarıyor?
  3. Power Plate nedir nasıl uygulanır?
  4. Power Plate haftada kaç gün?
  5. Spor anne sütünü azaltır mı?

Power Plate fiyatı ne kadar?

Kimden Sahibinden
İlan BaşlığıMarkaFiyat
Power Plate MY3 titreşimli egzersiz aletiPower Plate6.990 TL
Param Güvende power plate PRO 5 AİRPower Plate29.000 TL
Power Plate My3Power Plate11.500 TL
Param Güvende voit rv900 power spor aletiVoit850 TL
17 satır daha

Power Plate ne işe yarıyor?

Tüm dünyada yaygın olarak kullanılan bu teknikte, Power Plate'in ürettiği vibrasyon (titreşim), insan vücuduna bir enerji olarak yollanır. Tercih edilen frekanstaki salınımlar vücut kaslarının gerilme yönünde uyarır. Uygulama süresince kaslar sürekli olarak gerilir/gevşer ve çalışır.

Power Plate nedir nasıl uygulanır?

Power Plate'in ürettigi fiziksel vibrasyon, kaslara enerji olarak transfer ediliyor. Kaslarda birbirini takip eden kasılma ve gevşemelere neden olan alette 30 ila 50 Hertz frekans aralıklarında calışılabiliyor. 50 Hz. Frekans ile çalışıldığında, kaslar saniyede 50 kez gerilip gevşiyor.

Power Plate haftada kaç gün?

Power Plate Mucizesi İnsanoğlu yüzyıllardır peşinde koştuğu "ebedi gençlik pınarı"nı bulamadı ama bilim adamları Power Plate ile uzun süre genç ve güzel kalmanın sırlarını çözdü…Yaşamınızı keyifli, bedeninizi sağlıklı kılmak için Power Plate ile haftada 3 gün sadece 10 dakika geçirmeniz yeterli…

Spor anne sütünü azaltır mı?

Ama spor yapmak anne sütünün miktarını, tadını, bileşimini etkilememektedir Eğer anne çok yoğun spor yaparsa anne sütünde laktik asit miktarı artış gösterebilir. Ama orta ve hafif spor durumda anne sütündeki laktik asit miktarında artış olmaz. Bu durum bebeği de etkilemez.