Prezervatif Hisset nedir?

İçindekiler:

  1. Prezervatif Hisset nedir?
  2. Okey Hisset kac mm?
  3. Ok hisset ne ise yarar?
  4. Prezervatif anlamı ne demek?
  5. Okey Hisset ne demek?
  6. Okey Zirve ne ise yarar?
  7. Okey Zirve ne demek?

Prezervatif Hisset nedir?

OKEY'in yokmuş hissi veren en ince prezervatiflerinden biri olan Ultra Hisset, inceltilmiş yapısı ile öne çıkıyor. Çok ince formu sayesinde en küçük dokunuşları bile büyük oranda hissetmek mümkün. Bu sayede yalnızca partnerinize yoğunlaşarak haz dolu bir ilişki yaşayabilirsiniz.

Okey Hisset kac mm?

Okey Hisset Prezervatif 20'li Paket, desenlidir. Uyarıcı yüzeyli, rezervuar uçlu, doğal kauçuk latex yapıdadır. Kondom genişliği 52 mm'dir.

Ok hisset ne ise yarar?

Eğer vajina kuruluğu yaşıyorsanız, OKEY Hisset ile daha rahat bir ilişki yaşayabilirsiniz çünkü OKEY Hisset prezervatif çeşitlerinin içerdiği fazladan kayganlaştırıcı ilişkiye girmenizi kolaylaştırır. OKEY Hisset prezervatif hem kadın hem de erkek için acısız ve keyifli bir cinsel ilişkiyi mümkün kılar.

Prezervatif anlamı ne demek?

Kelime anlamı “koruyucu” olan prezervatif, istenmeyen gebelikten ve cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunmayı sağlar.

Okey Hisset ne demek?

OKEY Hisset prezervatif hissetmek ve hissettirmek isteyen çiftler için özel olarak geliştirildi. Hisset inceliği ile hazzı doyasıya yaşamak isteyenler için. Pembe renkli, çilek aromalı, düz yüzeyli, nominal genişliği 52 mm, paralel şekilli, rezervuar uçlu, silikon kayganlaştırıcılı, lateks prezervatifler.

Okey Zirve ne ise yarar?

Okey Zirve özel dokusu sayesinde çiftlerin daha fazla zevk alması için üretilmiştir. Prezervatif Servisi özel cep kutusunda 5 adet Okey Zirve Prezervatif içerir. Tırtıklı ve kabartmalı yüzeyiyle her iki tarafa da daha çok zevk verir. Çiftleri birbirine dahada yakınlaştırır.

Okey Zirve ne demek?

OKEY Zirve; tırtıklı tasarımı, vanilya kokusu, kabartmalı yüzeyi ve kayganlaştırıcı krem özelliğiyle aradığınız zevki oluşturacak tüm etkenleri bir araya getiriyor. ... %100 elektronik olarak test edilen OKEY Zirve, en iyi prezervatif çeşitleri içerisinde adresi daima zirve olanların tercihi oluyor.