Erdek Ocaklar hangi şehirde?

İçindekiler:

  1. Erdek Ocaklar hangi şehirde?
  2. Erdek Ocaklar nasıl bir yer?
  3. Erdek denizi soğuk mu?
  4. Balıkesir ocaklar nereye bağlı?
  5. Erdek pazarı hangi gün?
  6. Erdek Ocaklar Tatil Köyü hangi şehirde?
  7. Balıkesirde en güzel deniz nerede?
  8. Ocaklar köyü nerede?
  9. Erdek ilçesi hangi ilimize bağlıdır?
  10. Balıkesir Akçay Semt pazarı hangi gün?
  11. Edremit pazarı ne gun?
  12. Erdek Ocaklar köyü nasıl gidilir?

Erdek Ocaklar hangi şehirde?

Ocaklar, Balıkesir ilinin Erdek ilçesine bağlı bir mahalledir. Erdek'in kumsalı ve tatil mekânlarıyla ünlü mesire yeri ve beldesidir. Ocaklar Beldesi, bilinenin aksine Bandırma'ya değil, Erdek ilçesine bağlıdır.

Erdek Ocaklar nasıl bir yer?

Erdek Ocaklar. Ocaklar, Erdek ilçesine bağlı 5 km kuzeyinde bulunan Ödüllü plajıyla ünlü şirin bir tatil beldesidir. Ocaklar adını dağlık kısımlarda bulunan granit taş ocaklarından almıştır.3 km sahiliyle ender bulunan güzellikte kumsalı, sığ ve sakin deniziyle yaz aylarında hareketli geçmektedir.

Erdek denizi soğuk mu?

İlkbaharda 25 derece olan deniz suyu sıcaklığı yaz aylarında 32 dereceye kadar çıkar. Erdek masmavi denizi, yemyeşil ormanları ve tertemiz havası ile yaz aylarında Marmara Bölgesi'nde yaşayan tatilcilerin uğrak adresidir.

Balıkesir ocaklar nereye bağlı?

Kapıdağ Yarımadası'nın güney batısında bulunan Ocaklar, Balıkesir, Erdek'e bağlı.

Erdek pazarı hangi gün?

Pazartesi günleri kurulan Erdek pazarı cıvıl cıvıl ve bir o kadar hesaplı.

Erdek Ocaklar Tatil Köyü hangi şehirde?

Balıkesir Erdek'e bağlı şirin mi şirin bir tatil beldesidir Ocaklar. Yeşil ve mavinin eşsiz uyumundaki belde Kapıdağ Yarımadası'nın batı ucunda yer almaktadır.

Balıkesirde en güzel deniz nerede?

1. Ayvalık - Sarımsaklı Plajı Mavi Bayraklı sahilleriyle ünlü Balıkesir'in belki de en güzide plajı.

Ocaklar köyü nerede?

Erdek Ocaklar Balıkesir'e bağlı olup Kapıdağ yarımadasının Erdek'e doğru 5 km kuzeyinde yer alan tatil köyüdür. Ocaklar Erdek'in mahallesi konumundadır. Ocaklar Marmara Bölgesi'nde deniz kıyısındaki tatil beldelerinden biri olup Erdek Körfezi'nde bulunmaktadır.

Erdek ilçesi hangi ilimize bağlıdır?

Kültür - Turizm / Erdek Balıkesir ilinin ilçesi olan Erdek (Artàke, Yunanca: Αρτάκη), Marmara Bölgesi'nin Marmara Denizi'ne doğru uzanan Kapıdağ Yarımadası'nda Erdek Körfezi'nde yer alır.

Balıkesir Akçay Semt pazarı hangi gün?

Normal Şartlarda Her Hafta Pazar Günleri Kurulan Altınkum Mahallesi Semt Pazarı ; Pandemi Nedeniyle Verilen " Hafta Sonu Yasakları " Sebebi İle Pazartesi Günleri Kurulmaya Başlandı . . .

Edremit pazarı ne gun?

Edremit pazarı çarşamba günleri kuruluyor. Pazarın en ilgi gören ürünleri arasında köylü kadınların evlerinde yaptığı yufka, yoğurt, peynir gibi ürünler ağırlıkta. Pazarı tavsiye eden Tijen İnaltong doğal ve taze sebze-meyve alışverişi için Edremit pazarını tercih edenlerden.

Erdek Ocaklar köyü nasıl gidilir?

Bandırma'ya geldikten sonra şehir merkezine inmeden Erdek istikametine yönelerek 18 km'lik yaklaşık 20 dakika süren bir yolculuktan sonra Erdek'e ulaşılabiliyor. Erdek'e gelindiğinde Erdek otogarından hareket eden Ocaklar minibüsleriyle 10 dakikada Ocaklar'a ulaşmak mümkün.