Istanbul Esenler Otogarı Pendik arası kaç km?

İçindekiler:

  1. Istanbul Esenler Otogarı Pendik arası kaç km?
  2. Pendik Esenler otogara nasıl gidilir?
  3. Halkalı Esenler kaç saat?
  4. Halkalı Esenler Otogar arası kaç kilometre?
  5. Alibeyköy Halkalı arası kaç kilometre?
  6. Esenlerde metrobüs var mı?
  7. Esenlere hangi minibüs gider?
  8. Istanbul Halkalı ne tarafta?
  9. Esenler Otogar hangi otobüs gider?
  10. Pendik'ten Sabiha Gökçen Havalimanı'na nasıl gidebilirim?

Istanbul Esenler Otogarı Pendik arası kaç km?

İstanbul Esenler Otogar Pendik arası mesafe, İstanbul Esenler Otogar Pendik yol haritası, İstanbul Esenler Otogar Pendik kaç saat kaç km. İstanbul esenler otogar Pendik arası mesafe : 58 kilometre. İstanbul esenler otogar Pendik arası süre : 56 dakika.

Pendik Esenler otogara nasıl gidilir?

Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla taraflarından geliyorsanız Kadıköy-Tavşantepe metrosuyla Ünalan durağından Metrobüse aktarma yaptıktan sonra Metrobüs ile Merter istasyonunda indikten sonra sağ tarafta göreceğiniz Yenikapı-Havalimanı metrosuyla Aksaray tarafına geçerek Otogar durağında inerek Esenler Otogarına ...

Halkalı Esenler kaç saat?

İstanbul, Esenler İstanbul, Halkalı arası mesafe, İstanbul, Esenler İstanbul, Halkalı yol haritası, İstanbul, Esenler İstanbul, Halkalı kaç saat kaç km. İstanbul, Esenler İstanbul, Halkalı arası mesafe : 14 kilometre. İstanbul, Esenler İstanbul, Halkalı arası süre : 19 dakika.

Halkalı Esenler Otogar arası kaç kilometre?

Halkalı, Küçükçekmece ile Otogar, Esenler arası 18 Km. Bu mesafe arabayla yaklaşık olarak 20 dakika sürecektir. Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, 10 Km olan yolculuğu yaklaşık olarak 30 dakika sürede tamamlayabilirsiniz. Dizel bir araç bu mesafede ortalama 0.99 Lt, benzinli bir araç ise 1.44 Lt yakıt tüketir.

Alibeyköy Halkalı arası kaç kilometre?

Küçükçekmece Halkalı Alibeyköy arası mesafe, Küçükçekmece Halkalı Alibeyköy yol haritası, Küçükçekmece Halkalı Alibeyköy kaç saat kaç km. Küçükçekmece Halkalı Alibeyköy arası mesafe : 26 kilometre. Küçükçekmece Halkalı Alibeyköy arası süre : 29 dakika.

Esenlerde metrobüs var mı?

Metrobüs ile Esenler'e gitmek için ise şu güzergahı takip edebilirsiniz; Size en yakın metrobüs durağından metrobüse binin. Metrobüsten Merter Metrobüs Durağı'nda inin. Merter Metro istasyonuna ulaşın.

Esenlere hangi minibüs gider?

En çok ziyaret edilen yerlerden Esenler konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  • Otobüs: 33B, 33ES, 79KT, 98G, HT11.
  • Metro: M7.
  • Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: A-27, MİNİBÜS: A-40, MİNİBÜS: A-72.
BE

Istanbul Halkalı ne tarafta?

Halkalı, İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı bir semttir. Halkalı Merkez, İstasyon ve Atakent mahallelerinin bulunduğu alanı kapsamaktadır.

Esenler Otogar hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Esenler otogar yakınından geçiyor: 47L, 49GB, 49Z.

Pendik'ten Sabiha Gökçen Havalimanı'na nasıl gidebilirim?

Metroyla havalimanına ulaşabilmek için de Tavşantepe-Kadıköy Metro hattının Soğanlık durağında inmeniz ve 16S ya da E-10 otobüslerinden birine binmeniz gerekiyor. Metro Kartal'dan Tavşantepe'ye kadar uzatıldığından, metrodan Pendik durağında inip taksiyle hava limanına daha kolay ulaşabilirsiniz.