SGK diş telini karşılar mı?

İçindekiler:

  1. SGK diş telini karşılar mı?
  2. Diş teli kaç liraya takılır?
  3. Devlet diş hastanesi tel takar mı?
  4. Diş teli taksit oluyor mu?
  5. Özel diş hastanelerde taksit yapılıyor mu?

SGK diş telini karşılar mı?

Çene iskeletinde problemlerin olması veya dişlerin yapılarının bozulması gibi durumlarda; SSK ile diş teli yaptırmak mümkündür ve devlet hastaneleri tedavi masraflarını karşılamaktadırlar. Çene şekil bozukluklarının onarılması ve düzeltilmesi için uygulanan diş teli tedavisini devlet karşılamaktadır.

Diş teli kaç liraya takılır?

Diş teli fiyatları, tedavi türüne göre 2.500 ile 9.000 TL aralığında değişmektedir. Tek çeneye diş teli tedavisinde bu fiyatlar 2.500 ile 3.500 TL gibi taban fiyatlar ile tedavi edilmektedir, diş yapısı bozukluk oranı bu fiyatları belirleyen temel unsurlardan bir diğeridir.

Devlet diş hastanesi tel takar mı?

Devlet hastanesinde tel tedavisi ve daha birçok diş hekimliği uygulamaları yapılmaktadır. ... Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Ağız ve Diş Sağlığı Hastaneleri, Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastaneleri gibi sağlık hizmeti veren kurumlarda diş teli tedavisi görülebilmektedir.

Diş teli taksit oluyor mu?

Kliniğimizde buna ek olarak tedavi süresi boyunca taksitlendirme yapılarak ödeme kolaylığı sağlanmaktadır. Örneğin 12 ay sürecek 2400 tl maliyetindeki bir tedaviyi, 12 ay boyunca ayda 200 tl gibi bir taksitlendirme ile ödeyebilirsiniz.

Özel diş hastanelerde taksit yapılıyor mu?

Kredi kartına taksit seçeneklerinden yararlanmak isterseniz tedavinize başlanılan ilk seansta kredi kartınıza taksitlendirme yapılır.Ortodonti tedavilerinde ödeme yapılırken hasta %50'sini nakit veya kredi kartına tek çekim,%50'sini tedaviye geldiği bir sonraki ay nakit veya kredi kartına taksit şeklinde yapabilir.