ODTÜ kampüsüne herkes girebilir mi?

İçindekiler:

  1. ODTÜ kampüsüne herkes girebilir mi?
  2. ODTÜ metroyla nasıl gidilir?
  3. Odtü kampüsü hangi ilçede?
  4. ODTÜ Ring ücretli mi?
  5. Ankara Garından Odtüye nasıl gidilir?
  6. Odtüye kimler girebilir?
  7. ODTU Mezunlar girebiliyor mu?
  8. Ankara tren garından otobüs terminaline nasıl gidilir?
  9. Orta Doğu Teknik Üniversitesi hangi semtte?

ODTÜ kampüsüne herkes girebilir mi?

Yerleşkemize yaya olarak gelen tüm Mensuplarımızın ve Öğrencilerimizin Kart Okuma Sistemine kimliklerini okutmaları zorunludur.

ODTÜ metroyla nasıl gidilir?

- Metro ile ise M2 Kızılay Çayyolu hattından (10126 numaralı) ODTÜ durağında inerek A1 (Eskişehir Yolu) kapısından ya da Bilkent Metro durağında inerek A2 (Bilkent Metro İstasyonu ODTÜ girişi) kapısından yerleşkeye ulaşabilirsiniz.

Odtü kampüsü hangi ilçede?

Semt/Mahalle olarak Üniversiteler Mh. ve Çankaya ilçesine bağlıdır. ODTÜ Kampüsü haritası Ankara ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. ODTÜ Kampüsü posta kodu 06800.

ODTÜ Ring ücretli mi?

Başkan Yavaş'ın talimatıyla ODTÜ'de öğrenim gören öğrencilere yönelik ücretsiz ring servisi başladı. EGO otobüslerinin hafta içi her gün ücretsiz taşıma hizmeti sayesinde öğrenciler, hem ekonomik yönden rahatlayacak hem de kampüs içine kadar yürümek zorunda kalmayacak.

Ankara Garından Odtüye nasıl gidilir?

Ankara Gar'dan çıktıktan sonra 19 Mayıs Stadyumu karşındaki ve Gençlik Parkı'nın ordaki Ulus Metro İstasyonu'ndan Ankaray ile Kızlay durağında inip Güvenpark çıkışından çıktıktan sonra 198 Numaralı otobüse ya da ODTÜ minibüslerine binerek son durakta indiğinizde ODTÜ'ye ulaşabilrsiniz.

Odtüye kimler girebilir?

Yerleşkemize yaya olarak gelen tüm Mensuplarımızın ve Öğrencilerimizin Kart Okuma Sistemine kimliklerini okutmaları zorunludur. Sistemin okumadığı Kimlik Kartları geçersiz ise görevliler tarafından tutanak tutulmak suretiyle alınacaktır.

ODTU Mezunlar girebiliyor mu?

Mezunlarımız, Hafta içi günlerde saat 10.00-20.00, hafta sonu günlerde saat 08.30-20.00 arası giriş yapabileceklerdir. Yaya olarak giriş yapacak olan mezunların girişleri Hafta içi ve Hafta sonu günlerde saat 08.30-20.30 saatleri arası giriş yapabileceklerdir. Bilgilerinize saygı ile sunulur.

Ankara tren garından otobüs terminaline nasıl gidilir?

Ankara Tren Garı'ndan Aşti'ye Ulaşım Nasıl Sağlanır? Ankara Tren Garı'nda indikten sonra Aşti tabelalarını takip edip, asker malzemeleri satan altgeçitten geçtikten sonra Ankaray Maltepe durağına ulaşacaksınız. Maltepe durağından Ankaray'a binip, son durak Aşti'de inerek otogara ulaşabilirsiniz.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi hangi semtte?

Orta Doğu Teknik Üniversitesi 39.891388 enlem ve 32.784721 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Üniversiteler Mh. ve Çankaya ilçesine bağlıdır. Orta Doğu Teknik Üniversitesi haritası Ankara ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Orta Doğu Teknik Üniversitesi posta kodu 06800.