Seferihisar Öğretmenevi ne oldu?

İçindekiler:

  1. Seferihisar Öğretmenevi ne oldu?
  2. Öğretmen Evi ne demek?
  3. Datça Öğretmenevi kapandı mı?
  4. Öğretmen Evi ne işe yarar?
  5. Öğretmen Evi kartı nasıl alınır?
  6. Antalya Öğretmenevi fiyatı ne kadar?
  7. Izmir dikili Nerede Kalınır?
  8. Öğretmen evinde kalınır mı?
  9. Sevgili ile öğretmen evinde kalınır mı?
  10. Öğretmenevinde kalınır mı?
  11. Öğretmen Evleri ücretsiz mi?

Seferihisar Öğretmenevi ne oldu?

Seferihisar Belediyesi, ilçenin en büyük sosyal tesislerinden biri olan Öğretmen Evi'ni Milli Eğitim Vakfı'ndan 650 Bin TL karşılığında satın aldı.

Öğretmen Evi ne demek?

Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu, Türkiye'de Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren ve işletimi bakanlık tarafından sağlanan, öğretmenlerin sosyal gereksinimlerini karşılamak amacıyla yapılmış, buluşup konuştukları, yiyip içtikleri, geçici olarak barınma olanağı da bulunabilen yapılardır.

Datça Öğretmenevi kapandı mı?

Datça Öğretmenevi [KAPALI], MUĞLA ili İskele Mahallesi Yalı Sokak Datça Muğla adresinde yer alan 100 oda ve 200 yatak kapasiteli bir işletmedir. ... 2013 yılında kontrollü olarak yıkımı gerçekleştirilen Datça Öğretmenevi'ne alternatif olarak diğer Muğla Öğretmenevleri'ni değerlendirebilirsiniz.

Öğretmen Evi ne işe yarar?

Ülkemizin her köşesinde görev yapan öğretmenlerimiz için sıcak bir yuva olan öğretmenevleri; eğitim personelinin sosyal ve moral ihtiyaçlarının karşılanması, mesleki ve kültürel etkileşim ve dayanışmanın sağlanması amacıyla oluşturulan ve de özveriyle hizmet veren kurumlarımızdır.

Öğretmen Evi kartı nasıl alınır?

Bulunduğunuz ilçe milli eğitim müdürlüğünü arayıp kimlik kartı için banka, hesap ve yatırılacak tutarı öğrenip gerekli ücreti yatırınız. Dekontu daha sonra ya ilçe milli eğitim müdürlüğünüze ya da bulunduğunuz okula Kimlik Kartı Dilekçe Raporu ile teslim edeceksiniz.

Antalya Öğretmenevi fiyatı ne kadar?

KONAKLAMA REZERVASYON
ANTALYA ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜRLÜĞÜ İKTİSADİ İŞLETMESİ
MEB MENSUBU, ÜYE VE 657 TABİİ KAMU FİYATI190-TL345-TL
MİSAFİR FİYATI250-TL450-TL
EK YATAK ÜCRETLERİ
MEB MENSUBU, ÜYE VE 657 TABİİ KAMU FİYATI75.00
3 satır daha

Izmir dikili Nerede Kalınır?

Dikili Tatili İçin Konaklama Önerileri
  • Hayıtlı Merada Termal Tatil Köyü & Sağlık Merkezi. ...
  • Vinocasa Butik Otel. ...
  • Dikili Villa Aile Pansiyonu. ...
  • Haliç Park Dikili. ...
  • Taşev Butik Otel. ...
  • Oliviera Resort.

Öğretmen evinde kalınır mı?

Öğretmenevlerinde, sadece üye öğretmen ve eğitimcilerle yakınları değil, aynı zamanda kamu kurumlarında çalışanlar ve kamu kurumlarından emekli personeller ile normal sivil vatandaşlar da konaklama ve lokal hizmetlerinden faydalanabilmektedir.

Sevgili ile öğretmen evinde kalınır mı?

Danıştay, öğretmenevinde evli olmayan kadın ve erkeğin aynı odada kalabilmesiyle ilgili verdiği kararda 'evlilik cüzdanı şart' dedi.

Öğretmenevinde kalınır mı?

Öğretmenevlerinde, sadece üye öğretmen ve eğitimcilerle yakınları değil, aynı zamanda kamu kurumlarında çalışanlar ve kamu kurumlarından emekli personeller ile normal sivil vatandaşlar da konaklama ve lokal hizmetlerinden faydalanabilmektedir.

Öğretmen Evleri ücretsiz mi?

Eğitim çalışanları, öğrenciler ve indirime konu olan diğer kişi ve guruplar, durumunu gösteren resmi belge (öğrenci belgesi, emekli kartı, görev belgesi vs) ibraz etmeleri durumunda Öğretmenevi hizmetlerinde indirimli olarak faydalanabilmektedir.