Ücretli öğretmen DYK da kaç saat derse girebilir?

İçindekiler:

  1. Ücretli öğretmen DYK da kaç saat derse girebilir?
  2. DYK kurs ücretleri ne zaman yatar?
  3. 24 saat derse giren öğretmen ne kadar maaş alır?
  4. Öğretmenler Eylül'de ek ders alacak mı?
  5. DYK dan en fazla kaç saat derse girebilir?
  6. Maaş karşılığını doldurmayan öğretmen kurs ücreti ödenir mi?
  7. Maaş karsiligi kac saat derse girmek gerekir?
  8. Öğretmenlere ek ders verilecek mi?

Ücretli öğretmen DYK da kaç saat derse girebilir?

Kararın 5 ve 6'ncı maddelerine göre genel bilgi ve meslek dersi öğretmenlerinin, aylık ve ek ders ücreti karşılığında haftada 30 saat, destekleme ve yetiştirme kurslarında ise aynı Kararın 8'inci maddesine göre haftada 10 saat daha olmak üzere haftada toplam 40 saat ders okutmaları mümkün bulunmaktadır.

DYK kurs ücretleri ne zaman yatar?

DYK ücretleri, her ayın 1'i ile 7'si arasında ek derslerle beraber yatar. Ek ders ücretleri de temelde memur maaş zammına bağlı olarak artmaktadır. Memur maaş zammına yapılan her türlü artıştan ek ders ücretleri de etkilenmektedir.

24 saat derse giren öğretmen ne kadar maaş alır?

24 saat derse giren bir branş öğretmeni 11 saat ek ders ücreti alır. 23 saat derse giren bir branş öğretmeni 10 saat ek ders ücreti alır. 22 saat derse giren bir branş öğretmeni 9 saat ek ders ücreti alır. 21 saat derse giren bir branş öğretmeni 8 saat ek ders ücreti alır.

Öğretmenler Eylül'de ek ders alacak mı?

Öğretmenlerin ek ders ücretleri belli oldu. 6 Eylül itibarıyla açılacak okullarda sözleşmeli ve kadrolu öğretmenlere ek ders ücretleri veriliyor. MEB, 2021-2022 yılı için sözleşmeli ve kadrolu öğretmenlere ek ders ücreti ödüyor.

DYK dan en fazla kaç saat derse girebilir?

Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karar ışığında öğretmenler; 15 saati aylık karşılığı, 9 saati zorunlu ek ders, 6 saati de isteğe bağlı ek ders karşılığı olmak üzere 30 saat ve hafta sonu da 10 saat olmak üzere normal dersler ile Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında 40 saat görev alabilecektir.

Maaş karşılığını doldurmayan öğretmen kurs ücreti ödenir mi?

Maaş karşılığını doldurmayan öğretmenin DYK Kapsamında hafta içinde okuttukları ders saati öncelikli olarak aylık karşılığında değerlendirilmektedir. Maaş karşılığını doldurmayan öğretmenin hafta sonu kursu ise her türlü ek ders sayılmaktadır. ... Diğer 5 saati %100 arttırımlı ödenir.

Maaş karsiligi kac saat derse girmek gerekir?

3861. Madde 1 – A) Milli Eğitim Bakanlığına bağlı yüksek okullar öğretmenleri maaşları karşılığı olarak haftada oniki saat ders okutmakla yükümlüdürler.

Öğretmenlere ek ders verilecek mi?

Haftalık Ders Saatleri ile Ek Ders Ücretleri Hakkında Kanunun, Ek 1 inci maddesinde; Hazırlık ve plan çalışmaları karşılığında öğretmenlere, haftada 3 saati geçmemek kaydıyla, aylık ve ücret karşılığı okuttukları her 10 saat için 1 saat ek ders ücreti ayrıca ödenebilir.