Depo sorumlusu ne kadar maaş alır?

İçindekiler:

  1. Depo sorumlusu ne kadar maaş alır?
  2. Operasyon uzman yardımcısı ne iş yapar?
  3. Nakit Operasyon Yetkilisi ne demek?
  4. 4323.52 nolu meslek kodu nedir?
  5. Kategori yönetimi ne iş yapar?
  6. Nakit sayım görevlisi ne iş yapar?
  7. Migros sevkiyat görevlisi ne iş yapar?

Depo sorumlusu ne kadar maaş alır?

Depo Sevkiyat Sorumlusu maaşı ortalama aylık 3.060 - TL'dir. En düşük Depo Sevkiyat Sorumlusu maaşı 2.826 -TL, En yüksek ise 3.300 - TL'dir.

Operasyon uzman yardımcısı ne iş yapar?

Kendisinden istenen belgeleri işlemek, Belgeleri tasnif etmek, arşivlemek ve gerektiği zaman arşivden çıkarmak, Kurumun ihtiyaçlarına göre kargo, kurye ve diğer ulaşım seçeneklerini yönlendirmek, Bağlı bulunduğu operasyon grubunun hedeflerini takip etmek ve uygulanması konusunda yardımcı olmak.

Nakit Operasyon Yetkilisi ne demek?

Nakit İşlem Sorumlusu Gişede yürütülen nakit ve nakit dışı işlemlerin kanunlara, mevzuata ve aynı zamanda Bankanın genel stratejilerine ve prosedürlerine uygun olarak gerçekleştirilmesinden hukuken sorumludur.

4323.52 nolu meslek kodu nedir?

Ülkemizde standart bir veri tabanı oluşturma ve SGK prim kayıplarının önüne geçilmesi gibi nedenlerle meslek kodu belirtme zorunluluğunu bulunmaktadır. ISCO-08 Mesleklerin Uluslararası Standart Sınıflandırması göre; Sevkiyat Görevlisi Meslek Kodu4323.52” olarak belirlenmiştir.

Kategori yönetimi ne iş yapar?

Kategori uzmanı; perakende sektöründe istihdam edilir. Sorumlu olduğu kategorilerin ürün verimliliğini sağlama, portföy geliştirme, satış ve stok takiplerini yapma işlemlerini yürütür.

Nakit sayım görevlisi ne iş yapar?

Nakit İşleme ve Sayım Sorumlusu Görev tanımı; ... Müşteriler tarafından gönderilen emirlerine göre, Şube/Kurumsal Taleplerini ve ATM Kasetlerini hazırlamak ve TL, yabancı para ve madeni para nakit sayım işlemlerini gerçekleştirmek.

Migros sevkiyat görevlisi ne iş yapar?

Üretilen malların gelen siparişler doğrultusunda sevkıyata hazırlayan, sevkıyat kartlarını doldurup mallara asan ve irsaliye keserek istenilen malların müşteriye zamanında ulaştırılmasını sağlayan kişidir.