Süreyyapaşa hastanesinden nasıl randevu alabilirim?

İçindekiler:

  1. Süreyyapaşa hastanesinden nasıl randevu alabilirim?
  2. Süreyyapaşa Hastanesi kapanıyor mu?
  3. Özlem Soğukpınar kimdir?
  4. Hastane müdürü nasıl olunur?

Süreyyapaşa hastanesinden nasıl randevu alabilirim?

Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından 182 numaralı Sağlık Bakanlığı Merkezi Hekim Randevu Sistemi aranır. 182 numaralı telefonu arayan vatandaş tarafından çağrıyı karşılayan asistana (canlı operatör) randevu talebinde bulunulan vatandaşın T.C. kimlik numarası verilir.

Süreyyapaşa Hastanesi kapanıyor mu?

Personel ve hastalarının bir kısmı Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi, hastaların diğer bir kısmı da taburcu edildi. 100'ü doktor ve hemşire olmak üzere 250 personeli ve 660 yatak kapasitesi olan hastane, tarihinde kapandı.

Özlem Soğukpınar kimdir?

2010 yılından beri Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak çalışmakta olup, üniversite bünyesinde yardımcı doçent olarak eğitimci deneyimi mevcut. Bronkoskopi, girişimsel pulmonoloji, Endonbronşial tedavi ile ilgileniyor. Halen Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesinde görev yapmakta.

Hastane müdürü nasıl olunur?

Hastane müdürü olmak için dört yıllık eğitim veren üniversitelerin Sağlık Yönetimi, İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi ve ilgili idari bölümlerden lisans derecesi ile mezun olmak gerekmektedir.