Özel klinik kayıtlara geçer mi?

İçindekiler:

  1. Özel klinik kayıtlara geçer mi?
  2. Özel hastane ilave ücret nedir?
  3. Özel hastanede yapılan kürtaj kayıtlara geçer mi?
  4. Kürtaj e nabızda gözüküyor mu?

Özel klinik kayıtlara geçer mi?

Özel hastanede tutulan hasta dosyaları, en az yirmi yıl süre ile saklanır. Faaliyeti sona eren özel hastanelerin arşiv belgeleri, bir tutanağa bağlanarak müdürlüğe teslim edilir.” Şeklinde olup 20 yıl saklama yükümlüğü mevcuttur.

Özel hastane ilave ücret nedir?

Kurumla sözleşmeli vakıf üniversiteleri ile özel hastaneler/sağlık hizmet sunucuları SGK'ya sattıkları sağlık hizmetlerinin SGK'dan aldıkları bedeline ek olarak, sigortalı ve hak sahiplerinden de bu bedellerin iki katına kadar (yüzde 200) ilave ücreti 5510 sayılı Kanun gereği alabilmektedirler.

Özel hastanede yapılan kürtaj kayıtlara geçer mi?

Özel hastanede kürtaj kayıtlara geçer mi sorusunun cevabı evet yapılan kürtajlar kayda geçilmektedir. ... Özel hastaneler de kürtaj işlemi geçiren hastanın her işlem 3.tarafa paylaşılmayacak şekilde gizli bir ortamda saklanmaktadır. Ancak bu durumu sadece hasta ve doktor arasında bilinmektedir.

Kürtaj e nabızda gözüküyor mu?

Kürtaj E-Devlet / E-Nabız Kayıtları Gizlilik unsurlarından dolayı e-devlet veya e-nabız gibi kanallarda bu uygulamanın geçmesine izin vermiyoruz. Kürtaj yaptırmak isteyenlerin merak ettiği bir diğer husus e-devlet kayıtları oluyor. Bunun üzerine: Gizli kürtaj hizmetimizden faydalanmanız esas alırız.