PNR kodu nasıl öğrenirim?

İçindekiler:

  1. PNR kodu nasıl öğrenirim?
  2. Pegasus Check in kac dakika once?
  3. Uçak biletini yazdırmaya gerek var mı?
  4. Online otobüs bileti aldıktan sonra ne yapılır?
  5. Açık tarihli bilet nasıl alınır?

PNR kodu nasıl öğrenirim?

PNR Kodu Nasıl Öğrenilir? Uçuşunuz ile ilgili kişisel bilgilerinizi içeren PNR kodu, internetten bilet aldığınızda e-mail ve SMS yolu ile size ulaştırılır. PNR kodunu öğrenmek için tek yapmanız gereken, SMS'i saklamak ya da e-mail ile gelen dijital dosyanın üzerindeki ilgili bölüme bakmaktır.

Pegasus Check in kac dakika once?

Pegasus'da check-in işlemleri iç hatlarda 45, KKTC ve dış hatlarda tarifeli kalkış saatine en geç 60 dakika kala sona erer. Bu süreye kadar bagaj ve check-in işlemlerini tamamlamamış olan yolcular o uçuş ile ilgili tüm haklarını kaybederler.

Uçak biletini yazdırmaya gerek var mı?

Online uçak bileti satın aldığınızda biletinizi kontrol noktasında göstermenize gerek yoktur, ama yurt dışı uçuşlar için çıktısını yanınızda bulundurmanız faydalıdır.

Online otobüs bileti aldıktan sonra ne yapılır?

Biletinizi aldıktan sonraki prosedür biletinizi acente veya otobüs terminallerinden almakla aynıdır. Öncelikle otobüsünüzü bulup ardından koltuğunuzu belirlemektir. Kalkış saatinize kadar ne yapmak istediğiniz tamamen size kalmıştır.

Açık tarihli bilet nasıl alınır?

Pegasus'tan uçak bileti satın aldıktan sonra onu açık bilete dönüştürmek isteyen yolcular, online olarak Bilet İşlemleri sayfasından hızlı bir şekilde işlemi gerçekleştirebilir. İnternete erişimi olmayan yerlerden ise çağrı merkezini aramak (0888 228 12 12) yoluyla uçak bileti açığa alınabilir.