Twister nereleri çalıştırır?

İçindekiler:

  1. Twister nereleri çalıştırır?
  2. Twister bel inceltir mı?
  3. Cardio Twister ne işe yarar?
  4. Hula Hop nasıl çevrilir?
  5. Twister nasıl çalışır?
  6. Twist and Shape ne işe yarar?

Twister nereleri çalıştırır?

Twister Özellikleri: Özellikle bel ve karın bölgesini eritmede süper bir ürün.

Twister bel inceltir mı?

Twister, bel ve karın bölgelerinin çalıştırılması için mükemmel ve pratik bir spor aletidir. Twister, birçok ülkede en çok kullanılan pratik spor aletlerinden biridir. Düzenli olarak günde sadece 15 dakika çalışarak 2 ayda 2 beden incelmenize yardımcı olacaktır.

Cardio Twister ne işe yarar?

Egzersizler esnasında, üst gövdenin sabit tutulup, alt gövdenin belirli bir açı çerçevesinde sağa ve sola doğru yaptığı dönüşler karın kaslarının kuvvetlenmesini sağlamaktadır.

Hula Hop nasıl çevrilir?

Hulahopu ilk döndürmeye başladığınız zaman ivme kazanması amacı ile bir defa elinizle itmeniz gerekir. Sonrasında ritmik olarak karın kasılıp hafif kıvırma hareketi ile dönmeye devam etmektedir. Hulahopu uzun süre çevirmenin en önemli püf noktası ise üste dar bir kıyafet giymektir.

Twister nasıl çalışır?

Twister disk, aralarında bir döner mekanizmanın bulunduğu üst üste yerleştirilmiş iki dairenin, sağa ya da sola doğru sınırsız şekilde dairesel olarak dönmesiyle egzersizlerinizi gerçekleştirmenize olanak tanır.

Twist and Shape ne işe yarar?

bacak ve basen bölgesini son derece iyi çalıştıran, bisiklet ya da koşu bandı kadar da sıkıcı olmayan bir alettir üstelik. bünyesinde kaç dakika çalıştığınızı, kaç kalori yaktığınızı, kaç adım attığınızı gösteren bir zımbırtısı bile mevcuttur.