Tv'de CI yuvası nedir?

İçindekiler:

  1. Tv'de CI yuvası nedir?
  2. CA modülü ne işe yarar?
  3. Uydu alıcısı smart kart nedir?
  4. 1 modül ne demek?
  5. Modül ders nedir?
  6. Sistem Modülü ne demek?
  7. Modüler sistem nedir pc?

Tv'de CI yuvası nedir?

(kısaltma "Ortak Arayüz" anlamına gelir), içine dijital televizyon ödemesi yapmak için bir erişim kartının takıldığı özel bir yuvadır. ... Bu arayüz kullanılarak, sağlayıcıdan alınan video akışının kodu çözülür ve sinyal TV sistemi ile koordine edilir.

CA modülü ne işe yarar?

Bir Duruma Bağlı Erişim Modülü (CAM - Conditional Access Module) ve bir izleme kartı temin ettikten sonra, bir ücretli televizyon hizmetine erişim sağlar.

Uydu alıcısı smart kart nedir?

Akıllı Kart (ya da “Smart Card”) Modül içine takılarak Tivibu kanallarına erişim sağlayan birimdir. Modülün içine yerleştirildikten sonra televizyona bağlanır.

1 modül ne demek?

- Bir yapının çeşitli bölümleri arasında orantıyı sağlamak için kullanılan ölçü birimi, - Bir uzay taşıtının yapısı içinde yer alan ve kendi başına hareket edebilen bağımsız bölüm.

Modül ders nedir?

Modül, parça daha doğrusu makinanın parçası anlamındadır. Modüler Eğitim, eğitilen kişiyi makinenin uyumlu her hangi parçasından biri haline getirir. Ne kadar makine ve makinenin ne kadar parçası varsa o kadar ders vardır. Öğrenci hangi makinenin parçası olacağını kendisi seçer.

Sistem Modülü ne demek?

Modüler sistemde işte parçalı sistemdir. ... Parçaların bütünü oluşturduğu sistem diyebiliriz kısaca. Günümüzde popülermesini sebebi modüler eğitim - öğretim sisteminin gelmesinden kaynaklıdır.

Modüler sistem nedir pc?

Modüler bir sistem, daha geniş bir genel uygulamaya entegre edilmiş bileşenlerden oluşan bir bilgisayar uygulamasıdır. Modüler uygulama geliştirme, bir bilmecenin bir araya getirilmesine benzer.