Mavi Kırlangıç Dergisi kaç yaş için?

İçindekiler:

  1. Mavi Kırlangıç Dergisi kaç yaş için?
  2. Yeşilay Dergisi nerede satılır?
  3. Yeşilay kaç yaşında?
  4. Poster Maker nasıl kullanılır?
  5. PosterMyWall nasıl kullanılır?

Mavi Kırlangıç Dergisi kaç yaş için?

Pedagoglar eşliğinde uzmanlarımızın hazırladığı Mavi Kırlangıç, 6 ila 10 yaş arasındaki çocuklarımızın becerilerine yönelik uzmanların oluşturduğu güncel kazanım yönergelerine göre içeriklendiriliyor.

Yeşilay Dergisi nerede satılır?

Yeşilay Dergisi'ne, tüm büyük market ve kitabevlerinden, yesilaymarket.com ve Turkcell Dergilik'ten de ulaşabilirsiniz.

Yeşilay kaç yaşında?

Bağımlılıklarla Asırlık Mücadele Mazhar Osman Uzman ve arkadaşları tarafından Sultan Vahdeddin'in izniyle 5 Mart 1920'de İstanbul'da "Hilal-i Ahdar" adıyla kurulmuştur. Yeşilay'ın kurulduğu 1 - 7 Mart tarihleri ülkemizde Yeşilay haftası olarak kutlanmaktadır.

Poster Maker nasıl kullanılır?

Poster Maker kullanımı kolay bir uygulamadır, ihtiyaç duyduğunuz oranda dilediğiniz arkaplanı seçin ve poster tasarım yazı tipleriyle metninizi ekleyin, harika çıkartmalar ekleyin (özellikle poster yapımı için seçilmiş), resimlerinizi galeriden ekleyin ve mükemmel oluşturun her seferinde poster.

PosterMyWall nasıl kullanılır?

Öncelikle kullanımı oldukça basit olan bu uygulamaya ücretsiz üye olduktan sonra “Create Design” butonuna tıklayarak posteri oluşturmaya başlayabilirsiniz. Daha sonra sizde bir şablon seçmenizi isteyecek, eğer istediğiniz bir şablon varsa onu seçin yoksa “Blank” ifadesine tıklayarak boş bir sayfa oluşturun.