Ahu Büyükkuşoğlu kimdir?

İçindekiler:

  1. Ahu Büyükkuşoğlu kimdir?
  2. Ahu Büyükkuşoğlu Serter nereli?
  3. Farplas in sahibi kim?
  4. Mert Serter kimdir?
  5. Omer Burhanoglu kimdir?

Ahu Büyükkuşoğlu kimdir?

Ahu Büyükkuşoğlu Serter kariyerine New York' ta başladı ve sonra 2002'de Türkiye'de Farplas'ta işe başladı. Bugün Fortune 500'e giren Farplas'ın Yönetim Kurulu Başkanı'dır. Ahu Büyükkuşoğlu Serter seri girişimci ve yatırımcıdır.

Ahu Büyükkuşoğlu Serter nereli?

Ahu Büyükkuşoğlu Serter, sorularımızı yanıtladı... -Sizi kısaca tanıyabilir miyiz? İstanbul doğumluyum, Kayserili bir ailenin iki kızından biriyim. İstanbul Erkek Lisesi'ni bitirdikten sonra AFS öğrencisi olarak Amerika'ya gittim.

Farplas in sahibi kim?

OTOMOTİV yan sanayi kuruluşlarından Farplas'la tanınan Fark Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Büyükkuşoğlu, Bodrum Torba'ya yıllar önce yazlık evle adım attığında arsasını biraz geniş tuttu.

Mert Serter kimdir?

Mert Serter (35) finans sektöründe fon yöneticisi olarak çalışıyor. Eşiyle seyahat etmeyi çok seviyor. Tam bir motosiklet tutkunu. ... Eşine de motor tutkusunu kendisinin bulaştırdığını itiraf eden Serter, yaptığı seyahatlerin muhakkak bir köşesine motosikleti sığdırıyor.

Omer Burhanoglu kimdir?

ÖMER BURHANOĞLU KİMDİR? 1960 yılında Trabzon'da doğan Ömer Burhanoğlu, 1982 yılında Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi'nden sistem analizi dalında yüksek lisans diploması alarak, aynı üniversitede işletme dalında doktora çalışmasında bulundu.