Tivibu fatura nasil oderim?

İçindekiler:

  1. Tivibu fatura nasil oderim?
  2. Tivibu fatura ödeme talimatı nasıl verilir?
  3. Tivibu abone numarası nasıl öğrenilir?
  4. Türk Telekom fatura taksitlendirme nasıl yapılır?

Tivibu fatura nasil oderim?

Tivibu fatura ödeme işlemi tercihe bağlı olarak internet üzerinden kredi kartı bilgileri ile çağrı merkezinden otomatik ödeme talimatı ile ya da Türk Telekom fatura ödeme merkezlerine şahsen gidilerek yapılabiliyor.

Tivibu fatura ödeme talimatı nasıl verilir?

Online İşlemler Merkezi'mizde Fatura İşlemleri altında yer alan Otomatik Ödeme Talimatı menüsünden kredi kartınız ile, 4 Müşteri Hizmetlerimizi arayarak fatura bilgisi ve kredi kartı ile fatura ödeme menüsünden otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz.

Tivibu abone numarası nasıl öğrenilir?

Tivibu internet hizmet numaranızı bilmiyorsanız Türk Telekom müşteri hizmetleri numarası olarak 4 numaralı hattı arayarak ya da cep telefonunuzdan 05 numarasına HIZMET NO yazarak kısa mesaj gönderebilirsiniz. Böylece Tivibu hizmet numaranızı öğrenebilirsiniz. Mesaj ücreti ise bir SMS ücretidir.

Türk Telekom fatura taksitlendirme nasıl yapılır?

Türk Telekom fatura taksitlendirme işleminizi yapmak için 4 numaralı telefondan müşteri hizmetlerini arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz. Bunun dışında taksitlendirme yapmak için Türk Telekom merkezlerine müracaat yapıp size detaylı bilgi vereceklerdir.