Istanbul Seferihisar otobüs kaç saat?

İçindekiler:

  1. Istanbul Seferihisar otobüs kaç saat?
  2. Seferihisar otobüsü kaç para?
  3. Istanbul Sığacık otobüsle kaç saat?
  4. Seferihisar hangi otobüs gider?
  5. Izmir Seferihisar dolmuşları nereden kalkıyor?
  6. Çeşmeden Sığacık a nasıl gidilir?
  7. Seferihisar Akarca Plajı nasıl gidilir?
  8. Seferihisar'dan Sığacık a nasıl gidilir?
  9. Sığacık Seferihisar kac km?
  10. İzmir Seferihisar arası kaç km?
  11. İzmir Seferihisar dolmuşları nereden kalkıyor?
  12. Akarca plajı Ücretli mi?

Istanbul Seferihisar otobüs kaç saat?

İstanbul Seferihisar Otobüs Bileti
En Ucuz Sefer-İstanbul - Seferihisar Arası Kaç Km
İstanbul - Seferihisar Arası Kaç Saat8sa 15dkGünlük Sefer Sayısı
En Çok Sefer Yapan FirmaSefer Yapan Firma Sayısı

Seferihisar otobüsü kaç para?

Seferihisar-Otogar
Otobüs bileti başlangıç fiyatı₺40
Seferihisar kalkışlı sefer sayısı45
Seferihisar şehrindeki otogar sayısı1
ÜlkeTürkiye

Istanbul Sığacık otobüsle kaç saat?

En Ucuz Seferihisar - İstanbul Otobüs Seferlerinin Bilet Fiyatları
Otobüs FirmasıBilet FiyatlarıOrtalama Sefer Süresi
Kamil Koç225,00 TL8 Saat 46 Dakika
1 satır daha

Seferihisar hangi otobüs gider?

Seferihisar'a seferi bulunan diğer belediye otobüs hatları ise şu şekilde: 829 Cumaovası İZBAN-Seferihisar, 640 Sığacık-Seferihisar, 731 Çamtepe-Seferihisar, 732 Urla-Seferihisar, 739 Beyler-Seferihisar ve 778 Özdere-Seferihisar.

Izmir Seferihisar dolmuşları nereden kalkıyor?

Fahrettin Altay Aktarma Merkezi'nden 9 numaralı ESHOT otobüsleriyle Seferihisar ilçe merkezine ulaşabilirsiniz. 975 numaralı belediye otobüsü Ulamış köyüne girmediğinden daha hızlı ulaşıyor. Belediye otobüsü dışında Üçkuyular Semt Garajı'ndan Seferihisar'a düzenli dolmuş seferleri var.

Çeşmeden Sığacık a nasıl gidilir?

İzmir-Çeşme otoyolundan Çeşme güzergâhına giderken Seferihisar gişesini geçtikten sonra Seferihisar tabelasına sapıp 20 kilometre sonra Sığacık'a varabilirsiniz. İzmir'den Sığacık'a haftanın her günü belediye otobüsleri sefer düzenliyor.

Seferihisar Akarca Plajı nasıl gidilir?

İzmir otogardan Seferihisar dolmuşlarını kullanarak ya da Üçkuyulardan 985 numaralı otobüse binerek ulaşım sağlayabilirsiniz. Buradan da Sığacık dolmuşlarını kullanabilirsiniz. 640 numaralı otobüsle de Sığacık'a ulaşabilirsiniz. Buradan isterseniz yürüme mesafesinde plaja ulaşabilirsiniz.

Seferihisar'dan Sığacık a nasıl gidilir?

Seferihisar-Sığacık arası 5 kilometredir. Seferihisar'dan 640 hat numaralı ESHOT otobüsüne binerseniz Sığacık'a 15 dakika ulaşabilirsiniz. 731 Çamtepe-Seferihisar, 732 Urla-Seferihisar, 739 Beyler-Seferihisar, 778 Özdere-Seferihisar tercih edebileceğiniz diğer toplu ulaşım araçları arasında yer alıyor.

Sığacık Seferihisar kac km?

Sığacık, Seferihisar merkezden 5 km uzakta, Kanuni'nin Rodos seferi için yaptırdığı kalenin surlarının içine saklanmış, Arnavut kaldırımlı sokaklara dizilmiş, avlulu, cumbalı, tahta panjurlu konaklarla dolu mükemmel korunmuş mimarisi, aydın sakinleri ve ruhu dinlendiren güzelliği ile film seti gibi bir sahil kasabası.

İzmir Seferihisar arası kaç km?

İzmir'de Ege Denizi kıyılarında yer alan Seferihisar; Urla, Güzelbahçe, Karabağlar ve Menderes ilçeleri ile komşudur. İzmir şehir merkezine yaklaşık 45 km uzaklıkta bulunan ilçe, 1800'lü yılların sonunda belediye olmuştur. Şehir merkezine yakın konumu ile Seferihisar'a ulaşım Çeşme Otoyolu kullanılarak sağlanmaktadır.

İzmir Seferihisar dolmuşları nereden kalkıyor?

Fahrettin Altay Aktarma Merkezi'nden 9 numaralı ESHOT otobüsleriyle Seferihisar ilçe merkezine ulaşabilirsiniz. 975 numaralı belediye otobüsü Ulamış köyüne girmediğinden daha hızlı ulaşıyor. Belediye otobüsü dışında Üçkuyular Semt Garajı'ndan Seferihisar'a düzenli dolmuş seferleri var.

Akarca plajı Ücretli mi?

Cittaslow olarak adlandırılan bu plajlardan Akarca sahil plajı, oldukça güzel bir yerdir. İzmir'in sakin plajlarından olan Akarca sahil plajı, şehir merkezine de yakın bir bölgede yer alıyor. ... Plaja girerken ücret ödemenize gerek yoktur ve içerisinde ihtiyacınızı giderebileceğiniz işletmeler de bulunmaktadır.