Arçelik klimada Plasma ne işe yarıyor?

İçindekiler:

  1. Arçelik klimada Plasma ne işe yarıyor?
  2. Dual Plasma klima nedir?
  3. Klima Nem alma modu nedir?
  4. Klimada Room Temp ne demek?
  5. Arçelik klimada kırmızı ışık neden yanar?
  6. Klimada PM 12 ne demek?
  7. Klima kumandasında Cancel ne demek?
  8. Klima nem alıcı nasıl çalışır?
  9. Klima kumandasında Set Temp ne demek?
  10. Klimada kırmızı ışık neden yanıp söner?
  11. Vestel klima neden kırmızı ışık yanıyor?

Arçelik klimada Plasma ne işe yarıyor?

Klima kumandasındaki "Plasma" tuşu Ortamdaki kötü koku oluşumu engellemek için kullanılır. Havayı temizler.

Dual Plasma klima nedir?

Dual Plasma / Plasma'da bulunan, hava temizleme sistemi hava içerisindeki gözle görülemeyen toz ve diğer partikülleri temirler. Bu sistem, bakteri oluşumunu önlüyor ve sağlıklı bir ortam yaratıyor. Soğutma ve ısıtma fonksiyonlarıyla beraber çalışabilen plasma özelliği, tek başına da kullanılabiliyor.

Klima Nem alma modu nedir?

Klimanın nem alma modu açıldığında ortamın nemi tahliye edilerek uygun nem ortamı sağlanır. Nem alma modunda termometre yerine nem ölçer kullanılmalıdır. Özellikle nemli günlerde klimaların bu moda çalıştırılması cihazlardan en uygun şekilde yararlanmak için önemlidir.

Klimada Room Temp ne demek?

TEMP İç ünitenin ekranında ortamın sıcaklığını ve ya ayarlanan sıcaklığı göstermek için kullanılır.

Arçelik klimada kırmızı ışık neden yanar?

Dış ortam sıcaklığının çok düşük olduğu durumlarda ya da ısıttığınız ortamın sıcaklığı kumanda üzerinde seçtiğiniz değere ulaştığında klimada en sağda yer alan kırmızı lambanın yanması normal bir durumdur.

Klimada PM 12 ne demek?

Saat ayarlaması yaparken AM (Öğleden önce) ve PM (öğleden sonra) ibarelerine dikkat edin. Klimanızın açılış ve kapanış saat ayarı: Kumandanızın "Zaman/Ayar" tuşuna ekranda ''On'' sembolü belirene kadar basın.

Klima kumandasında Cancel ne demek?

Kumanda ekranında “Off” yazısı belirdiğinde klimanızın kapanmasını istediğiniz saat ayarını ev sembolü ve sol tarafında pervane sembolü olan tuşlara basarak ayarlayın ve ''CANCEL'' tuşu ile sabitleyin.

Klima nem alıcı nasıl çalışır?

Nem alıcı cihazın çalışma prensibi, nemli havayı toplayarak, nemi yoğuşturur; nemi yoğuşan havayı tekrar dışarı bırakır. Topladığı nemi bir haznede su halinde depolar.Nem oranı istenilen seviyeye ulaşınca cihaz durur, nem oranı artınca/düşünce cihaz çalışır.Nemi almak, oda sıcaklığını 1–2 derece arttıracaktır.

Klima kumandasında Set Temp ne demek?

TEMP İç ünitenin ekranında ortamın sıcaklığını ve ya ayarlanan sıcaklığı göstermek için kullanılır. CLOCK Saati ayarlamak için kullanılır.

Klimada kırmızı ışık neden yanıp söner?

Dış ortam sıcaklığının çok düşük olduğu durumlarda ya da ısıttığınız ortamın sıcaklığı kumanda üzerinde seçtiğiniz değere ulaştığında klimada en sağda yer alan kırmızı lambanın yanması normal bir durumdur. ... Dış ortam sıcaklığı 0 santigrat dereceye yaklaştığında klimanın dış ünitesinde buzlanma oluşur.

Vestel klima neden kırmızı ışık yanıyor?

Klima buzu eritmek için kesintili çalışır ve içerdeki klimanızın göstergesinde bu sinyali verir. ... Klimanın sigortasını kapatıp 3 dakika bekledikten sonra tekrar açın.