Istanbul Atina nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Istanbul Atina nasıl gidilir?
  2. Istanbul Atina uçakla kaç dakika?
  3. Izmir Atina uçakla kaç dakika?
  4. Selanik istanbul arası kaç km?
  5. Izmir Atina arası uçakla kaç km?
  6. Yunanistanda tatil pahalı mı?
  7. Istanbul Yunanistan kaç kilometredir?

Istanbul Atina nasıl gidilir?

İstanbul ve İzmir'den Atina'ya direkt uçak seferleri bulunuyor. İstanbul'dan 1 saat 15 dakika, İzmir'den ise yalnızca 55 dakikada ulaşılabilen Atina'ya en kolay ve en hızlı ulaşım aracı uçak. İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan Atina'ya karşılıklı direkt seferi bulunan tek firma var.

Istanbul Atina uçakla kaç dakika?

Istanbul Sabiha Gokcen International Airport, Istanbul, Türkiye - atina arasındaki uçuş mesafesi 580 km dir. 580 kilometrelik yol direkt uçuş ile ortalama olarak 700 km/h hızla giden bir yolcu uçağı ile yaklaşık 0 saat 49 dakika zaman almaktadır. Aktarmalı uçuşlarda bu süre biraz daha artabilmektedir.

Izmir Atina uçakla kaç dakika?

İzmir ✈ Atina Uçuş Bilgileri
Ort. Uçuş Süresi1sa 10dk
VarışAtina
Kalkışİzmir
Uçuş Fiyatı513,47TL
Hava YollarıPegasus , Türk Hava Yolları, Aegean Airlines

Selanik istanbul arası kaç km?

İstanbul-Selanik arası uçuş mesafesi toplam 510 kilometre. İki şehir arasındaki uçak yolculuğu 1 saat sürüyor.

Izmir Atina arası uçakla kaç km?

İzmir ile Atina Arası Uçakla 0 saat 25 dakika sürmektedir. İzmir - Atina arasındaki uçuş mesafesi 303 km dir. 303 kilometrelik yol direkt uçuş ile ortalama olarak 700 km/h hızla giden bir yolcu uçağı ile yaklaşık 0 saat 25 dakika zaman almaktadır. Aktarmalı uçuşlarda bu süre biraz daha artabilmektedir.

Yunanistanda tatil pahalı mı?

Yunanistan'da tatil ucuz mu pahalı mı? “Seyahat etmeyi sevenler arasında popüler olan diğer birçok Avrupa ülkesiyle karşılaştırıldığında, Yunanistan ekonomiktir ve burada cebinizdeki parayı ya da kredi kartı limitinizi tüketmeden çok lüks bir tatil yapmak mümkün”.

Istanbul Yunanistan kaç kilometredir?

İSTANBUL ile YUNANİSTAN Arası Uçakla 0 saat 55 dakika sürmektedir. İSTANBUL - YUNANİSTAN arasındaki uçuş mesafesi 647 km dir.