Eda Taşpınar bronzlaştırıcı yüze sürülür mü?

İçindekiler:

  1. Eda Taşpınar bronzlaştırıcı yüze sürülür mü?
  2. Eda Taşpınar bronzlaştırıcı hangisi?
  3. Bronzlaştırıcı yağ nereye sürülür?
  4. Eda Taşpınar Bronzlaştırıcı nasıl kullanılmalı?
  5. Bronzlaştırıcı yağ zararlı mı?
  6. Bronzlaştırıcı güneş yağı ne zaman kullanılır?

Eda Taşpınar bronzlaştırıcı yüze sürülür mü?

Eda Taşpınar''ın özel yakıcı formülasyaonuna sahip yoğun Bronzlaştırıcı Yağ ile güneş yanığı veya erken cilt yaşlanması kaygısı taşımadan güneşin tadını çıkarabilir ve bronz bir tene sahip olabilirsiniz. Vücuda püskürtüp rahatça emilmesini sağlamak için hafifçe masaj yapınız. Ürünü doğrudan yüze sıkmayınız.

Eda Taşpınar bronzlaştırıcı hangisi?

Eda Taşpınar'ın özel yakıcı formülasyaonuna sahip yoğun Bronzlaştırıcı Yağ ile güneş yanığı veya erken cilt yaşlanması kaygısı taşımadan güneşin tadını çıkarabilir ve Eda Taşpınar bronzluğuna sahip olabilirsiniz.

Bronzlaştırıcı yağ nereye sürülür?

Ölü deri hücrelerinden arınmak için peeling yaparak başlayın, böylece daha pürüzsüz ve eşit bir bronzluk elde edebilirsiniz. Özellikle dirsekler, dizler, ayak bilekleri, topuklar gibi pürüzlü alanlara odaklanın. Bu bölgelerin ihmal edilmesi yapay bir bronzluk görünümüne neden olur.

Eda Taşpınar Bronzlaştırıcı nasıl kullanılmalı?

Nasıl Kullanılır Vücuda püskürtüp rahatça emilmesini sağlamak için hafifçe masaj yapınız. Ürünü doğrudan yüze sıkmayınız. Ürünü güneşe çıkmadan önce uygulayın ve özellikle buharlaştıktan ve deniz banyosu yaptıktan sonra sık sık tekrarlayınız. Cilt tipine uygun koruma endeksi kullanınız.

Bronzlaştırıcı yağ zararlı mı?

İçerisinde kanserojen madde taşıma risklerinin fazla olması nedeniyle bronzlaştırıcı kremler aslında zararlı ürünlerdir. Birçok kozmetik ürününde olduğu gibi bronzlaştırıcı kremlerinde de kanserojen maddeler olabilmektedir.

Bronzlaştırıcı güneş yağı ne zaman kullanılır?

Sesamum indicum Seed Oil, Daucus carota sativa Root Extract, Theobroma cacao Seed Butter, Cocos nucifera Oil, Juglans regia Seed Oil, Persea gratissima Oil,Tocopherol. Bronzlaştırıcı Güneş Yağı Nasıl Kullanılır? Güneşe çıkmadan önce tüm vücudunuza uygulayınız. Yüzme ve kurulanma sonrası tekrarlayınız.