Eskişehir havaalanından nereye uçuş var?

İçindekiler:

  1. Eskişehir havaalanından nereye uçuş var?
  2. Izmir Eskişehir arası kaç km Uçak?
  3. İzmir Eskişehir uçak bileti ne kadar?
  4. Eskişehir Havaalanı ne zaman yapıldı?
  5. Istanbul Eskişehire nasıl gidilir?
  6. İzmir eskişehir trenle kaç saat sürer?
  7. İzmir Eskişehir arası kaç lira?

Eskişehir havaalanından nereye uçuş var?

Tek terminal binasına sahip Eskişehir Anadolu Havalimanı'ndan Trabzon, Gaziantep, Diyarbakır, İstanbul, Adana ve Dalaman'a şehirlerarası, Brüksel, Lyon ve Nürnberg'e ise uluslararası uçuş hizmeti veriliyor.

Izmir Eskişehir arası kaç km Uçak?

İzmir-Eskişehir arası uçuş mesafesi kaç kilometre ve uçuş kaç saat sürer? İzmir-Eskişehir arası uçuş mesafesi toplam 365 kilometre.

İzmir Eskişehir uçak bileti ne kadar?

İzmir-Eskişehir: Uçuş bilgileri
En ucuz uçuş bulundu3.187 TL
Uçmak için en ucuz ayEkim

Eskişehir Havaalanı ne zaman yapıldı?

Hasan Polatkan Havalimanı ilk olarak Mart 1989 tarihinde "Anadolu Havalimanı" adıyla hava trafiğine açılmıştır. Havalimanı öncelikle olarak Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi eğitim faaliyetleri ile Eskişehir ve çevre illerde oluşabilecek ulusal ve uluslararası hava taşımacılığı talebini karşılamayı amaçlamıştır.

Istanbul Eskişehire nasıl gidilir?

Eskişehir-İstanbul Otobüsleri: Ekspres seferler ile Eskişehir-İstanbul (Anadolu yakası) 3-4 saat, Eskişehir-İstanbul (Esenler) ise 4-5 saat arası sürüyor. Ekspres olamayan otobüsler yol üzerinde Bozüyük ve Bilecik'e uğrayabiliyor. Yolculuk süresi bu otobüsler 1 saat fazla sürüyor.

İzmir eskişehir trenle kaç saat sürer?

Eskişehir - Ankara kısmı ise Yüksek Hızlı Tren Aktarması ile yapılmaktadır. (BAŞKENTRAY çalışmaları nedeniyle 11.07.2016 - 11.12.2017 tarihleri arasında Basmane-Eskişehir-Basmane arasında işletilmektedir.) İzmir-Eskişehir arası ortalama seyehat süresi 12 saat 30 dakikadır.

İzmir Eskişehir arası kaç lira?

En ucuz Eskişehir - İzmir otobüs bileti 130,00 TL'dir.