Çukur Çeto ölümü kaçıncı bölümde öldü?

İçindekiler:

  1. Çukur Çeto ölümü kaçıncı bölümde öldü?
  2. Çukur da Çeto nasıl öldü?
  3. Çukur da kim ölüyor?
  4. Çeto neden öldü?
  5. Mahsun çukurdan ayrıldı mı?
  6. Mahsun Çetoyu neden öldürdü?
  7. Çukur CETO kim?
  8. Çukur Çetoyu kim öldürdü?

Çukur Çeto ölümü kaçıncı bölümde öldü?

Çukur 58. Bölüm : Mahsun, Çeto'yu vuruyor!

Çukur da Çeto nasıl öldü?

Erkan Avcı, Çeto rolüyle Çukur dizisinin 2. sezonuna renk katan isimlerdendi. Yamaç ve ailesinin baş düşmanı Çeto, Koçovalı kardeşlerin ve mahallelilerin direnişine yenik düştü. Peş peşe aldığı darbeler Çeto'nun sonunu getirdi. Ölümü can dostu, yol arkadaşı ve en yakını Mahsun'un elinden oldu.

Çukur da kim ölüyor?

Ay Yapım imzalı dizinin 126. bölümde usta oyuncu Müfit Kayacan'ın oynadığı Cumali amca, Kadir Çermik'in hayat verdiği Emmi'yi öldürüyor. Ayrıca dizide Uğur Yıldıran tarafından canlandırılan maskeli adam da ölüyor." ifadelerini kullandı.

Çeto neden öldü?

Mahsun, Çeto'nun organ ticareti yaptığını öğrenmesinin ardından büyük hayal kırıklığı yaşamıştı. ... Mahsun, Koçovalar'dan kaçan Çeto'ya Yamaç, Salih ve Cumali'nin gözleri önünde kurşun yağdırdı. Böylece yeni sezonda dizinin en önemli karakterlerinden olan Çeto öldü.

Mahsun çukurdan ayrıldı mı?

Çukur dizisinin son bölümünde Mahsun, yanına küçük kardeşlerini ve annesini de alarak mahalleden ayrıldı. Böylelikle Çukur dizisine 2. sezon dahil olan Berkay Ateş, 4. sezonun başında diziye veda etmiş oldu. ÇUKUR DİZİSİ MAHSUN'A BÖYLE VEDA ETTİ! Çukur dizisi, sosyal medya hesabından Mahsun'a şu satırlarla veda etti.

Mahsun Çetoyu neden öldürdü?

MAHSUN ÇETÖ'YU ÖLDÜRDÜ Mahsun, Çeto'nun organ ticareti yaptığını öğrenmesinin ardından büyük hayal kırıklığı yaşamıştı. Yamaç ve Sena ise Mahsun'un anne ve babasını buldu. Çeto'nun babasıyla ilgili söylediği yalana inanan Mahsun, öz babasını öldürdü.

Çukur CETO kim?

ERKAN AVCI KİMDİR? Diyarbakır'da dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi'ni bitiren başarılı oyuncu, Karadayı dizisinde (Barut) Necdet Güney ve Çukur dizisinde 'Çeto' karakterleriyle geniş kitlelerce tanındı.

Çukur Çetoyu kim öldürdü?

En son Mahsun'un öz babasını öldürmesine sebep olan Çeto'ya daha fazla dayanamayan Mahsun, Çeto'yu öldürdü. Böylece Erkan Avcı'da Çukur kariyerinin sonuna geldi ve diziden ayrıldı. Selim ve Sena, Aliço'nun yardımıyla Mahsun'un babasını bulurlar.