Sütaş iş başvurusu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Sütaş iş başvurusu nasıl yapılır?
  2. Sütaş fabrikaları hangi illerde var?
  3. Sütaş kime ait?
  4. Sütaş ürünleri helal mi?
  5. Sütaş Türk malı mı?
  6. Yörükoğlu caiz mi?

Sütaş iş başvurusu nasıl yapılır?

Sütaş bünyesinde açılan pozisyonlar için ilan detaylarına bakabilir, Kariyer.net üye hesabınızla giriş yaparak veya yeni hesap oluşturarak başvuruda bulunabilirsiniz. Eğer aşağıda listelenmiş olan açık pozisyonlarda kendinize uygun bir ilan bulamadıysanız “Genel Başvuru” ilanımıza başvurabilirsiniz.

Sütaş fabrikaları hangi illerde var?

Sütaş'ın Türkiye'de Aksaray ve Bursa (Karacabey) illerinde ve Makedonya'da faaliyet gösteren 3 adet üretim tesisi bulunmaktadır.

Sütaş kime ait?

Sütaş 1975 yılında Bursa'nın Karacabey ilçesinin Uluabat köyünde kuruldu. Kurulduğu tarihteki günlük süt işleme kapasitesi 5 ton olan Sütaş, bugün Karacabey tesislerinde 1.200 ton, Aksaray tesislerinde 1.500 ton, Tire tesislerinde 1000 ton süt işleme kapasitesine sahiptir.

Sütaş ürünleri helal mi?

Sütaş Ayran, yoğurt, su ve tuzdan oluşmaktadır. Sütaş Ayran helal gıda mıdır? Sütaş Entegre Süt Üretim Tesisleri, Türk Standartları Enstitüsü'nün Helal Gıda Sertifikası'na sahiptir.

Sütaş Türk malı mı?

Türkiye'nin dışında Makedonya ve Romanya'da da tesisleri bulunan sütaş bu tesislerinden 900 milyon süt işleyip 77 çeşit süt ürünü üretmektedir. Sütaş yerli olmakla beraber Afrika ve Amerika'ya İhracat yapmaktadır.

Yörükoğlu caiz mi?

Yörükoğlu Süt ve Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ... 26.08.2013 tarihinde Çiğ Süt ,Pastörize Süt,Beyaz Peynir ,Kaşar Peyniri,Hellim Peyniri ,Eritme Peyniri,Labne Peyniri ,Lor Peyniri,Dil Peyniri,Ayran, Yoğurt,Krema ,Sütlü Tatlılar,Tereyağı ve Otlu Peynir ürün kapsamında Helal Uygunluk Belgesini almıştır.