Horeca sektörü nedir?

İçindekiler:

  1. Horeca sektörü nedir?
  2. Horeca müşterisi nedir?
  3. Metro marketler zinciri kime ait?
  4. Metro Cash and Carry kimin?
  5. ARO açılımı ne?
  6. ARO hangi ülkenin?

Horeca sektörü nedir?

Horeca (ayrıca HoReCa, HORECA), yemek servisi endüstrisinin kısaltmasıdır. ... Hollandaca Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH), Otel ve İkram Sektörü için Tekdüze Koşullar olarak İngilizceye çevrilmiştir. Bu kod Hollanda'daki otelleri, barları, restoranları ve ilgili işletmeleri kapsar.

Horeca müşterisi nedir?

HORECA, Hotel/ Restoran/Catering kelimelerinin başlangıç hecelerinin birleştirilmesiyle oluşturulmuş yiyecek & içecek sektöründe hizmet veren kuruluşları tanımlayan genel bir addır. Hollandaca Uniforme Voonwaarden Horeca (UHV), otel ve ikram sektörü için tekdüze koşullar olarak İngilizceye çevrilmiştir.

Metro marketler zinciri kime ait?

Metro Group, (Metro AG) Almanya'nın Düsseldorf kentinde 1964 yılında kurulan anonim bir şirket olup, elektronik ağırlıklı olarak Almanya, Avrupa ülkeleri ve birçok ülkede şubeleri olan bir kuruluştur.

Metro Cash and Carry kimin?

Metro Group, (Metro AG) Almanya'nın Düsseldorf kentinde 1964 yılında kurulan anonim bir şirket olup, elektronik ağırlıklı olarak Almanya, Avrupa ülkeleri ve birçok ülkede şubeleri olan bir kuruluştur. 142.000'i Almanya'da olmak üzere toplam 270.000 işçisi vardır.

ARO açılımı ne?

l ARO, Allah Razı Olsun'un kısaltması. Alçak gönüllü biriyseniz siz de cevap olarak ASRO yazıyorsunuz. O da 'Allah Senden Razı Olsun'un kısalmış hâli. Şimdi bir de cümle içinde kullanalım…

ARO hangi ülkenin?

ARO ("Auto Romania" kısaltılmışı) arazi araçları üreten 1957'de Romanya'da kurulan şirket.