Denge bilekliği ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Denge bilekliği ne işe yarar?
  2. Days Balance Bileklik ne ise yarar?
  3. Performans bileklik nedir?
  4. Stres bileziği nedir?
  5. Paraşüt ipi nerede kullanılır?
  6. Paracord bileklik için kaç metre ip lazım?
  7. Paracord ne işe yarıyor?
  8. Paracord bileklik ipi kaç mm olmalı?
  9. Stres bileziği nasıl kullanılır?

Denge bilekliği ne işe yarar?

Pek çok Avrupa ülkesinde, Amerika da ve Türkiye de de sıkça kullanılan power balance, aslına bakarsanız silikon bir bileklik. Hiçbir gösterişi olmayan ama yaptığı iş büyük olan bu bileklik vücuda denge, güç ve esneklik kazandırıyor. İçindeki negatif iyon sayesinde vücuttaki enerjiyi düzenliyor, dengeliyor.

Days Balance Bileklik ne ise yarar?

Days- Balance İyonlu Bileklikleri, üzerinde yüklü olan ortalama 1500 negatif iyon ve hologramın üzerinde yüklü olan farklı argoritmadaki frekanslar sayesinde size denge, güç, esneklik ve zindelik kazandırır. Vücudunuzun enerji akışını düzenleyerek dengeli hale getirir.

Performans bileklik nedir?

Vücut ile temas ettiği andan itibaren bilekliğin içindeki iki hologram sayesinde kişiye güç, denge ve esneklik sağlayan müthiş bir Amerikan buluşudur. ... Bilekliğin içindeki Hologram sayesinde size, denge - güç - esneklik kazandırır.

Stres bileziği nedir?

TouchPoints ismi ile tanıtılan bu ürün tam anlamıyla bir giyilebilir teknoloji örneği. Bileğinizde, herhangi bir kıyafetinizde bulundurarak taşıyabileceğiniz TouchPoints sizin üzerinde stres yaratacak bir durum olduğunda farklı sinyaller (F3 sinyalleri) göndererek harekete geçiyor.

Paraşüt ipi nerede kullanılır?

Güçlü ve çok amaçlı olarak kullanılan bir iptir. “hayatta kalma bilezikleri” olarak da bilinen Paracord Bileklik doğada zaman geçiren yürüyüşçüler, tırmanıcılar, kampçılar veya doğada olan herkes tarafından kullanılır.

Paracord bileklik için kaç metre ip lazım?

Bir bileklik için gereken en az toplam “3 metreip gerekmektedir. Bileklik modeline ve uzunluğuna göre ihtiyacınız olan ip uzunluğu değişmektedir. HeroCord'da bulacağınız “Paracord 550 TYPE III – Commercial Grade” modelleri Türkiye piyasasında bulabileceğiniz en iyi kalite modellerdir.

Paracord ne işe yarıyor?

Güçlü ve çok amaçlı olarak kullanılan bir iptir. “hayatta kalma bilezikleri” olarak da bilinen Paracord Bileklik doğada zaman geçiren yürüyüşçüler, tırmanıcılar, kampçılar veya doğada olan herkes tarafından kullanılır.

Paracord bileklik ipi kaç mm olmalı?

İdeal paracord genellikle 550 lb paraşüt ipi yani 4mm kalınlıktaki paraşüt ipinden örülür.

Stres bileziği nasıl kullanılır?

Nasıl Kullanılıyor? Ürünün kullanımı oldukça basit. Sadece bileğinize takmanız ürünün çalışmaya başlaması için yeterli. Her sabah uyandığınıza 5 dakika kullanmanız halinde daha motive bir gün geçirebileceğiniz ise çalışmalarla tespit edilmiş.