PTT Kart ile neler yapılabilir?

İçindekiler:

  1. PTT Kart ile neler yapılabilir?
  2. PTT Kart kimlere verilir?
  3. PTT kart ile hangi bankalardan para çekebilirim?
  4. PTT para nasıl cekilir?
  5. Günlük para çekme limiti ne demek?
  6. PTT kart her yerde geçer mi?

PTT Kart ile neler yapılabilir?

PTT KART İLE YAPILACAK İŞLEMLER PTT Bankomatları üzerinden gerekli tüm işlemler gerçekleştirilebilir. Pttmatik cihazları kullanılarak, doğal gaz, elektrik, su, internet ve GSM operatörlerinin fatura ödemeleri yapılmaktadır. HGS bakiye yüklemesi yapılabilir. Posta çeki bakiye sorgulaması yapılabilir.

PTT Kart kimlere verilir?

Sosyal yardımlar için hazırlanan PTT kart modeline “Ön Yüklemeli PTT Kart” adı verilmektedir. Millî Savunma Bakanlığı Asker alma Genel Müdürlüğüne bağlı olarak askerlik görevi yapmaya başlayan tüm kişiler adına, PTT kart çıkarılmaktadır. PTT kartlar ile tüm ATM'ler üzerinden işlem yapılabilir.

PTT kart ile hangi bankalardan para çekebilirim?

Vakıf Katılım, EmlakBank, Ziraat Katılım, Halkbank, VakıfBank, Ziraat Bankası ve PTT Müşterileri İmzalanan Protokol ile Bu Bankaların Tüm ATM'lerini İşlem Limitleri Dâhilinde Hiçbir Ücret Ödemeden Kullanabilecek.

PTT para nasıl cekilir?

Para almak için; İsminize gönderilen para transferleri için işleme ait referans numarası ve geçerli kimlik belgeniz ile en yakın PTT işyerine giderek, paranızı alabilirsiniz. Yurtiçi veya yurtdışındaki banka hesabınıza veya yurtiçindeki kartınıza gönderilen para transferleri otomatik olarak hesabınıza yansımaktadır.

Günlük para çekme limiti ne demek?

ATM para çekme limiti günlük 10 ₺ aralığındadır. Bankalar tarafından belirlenen bu limitler farklılık gösterebilir. Bankadaki hesap türüne göre de bu limitler değişkenlik gösterebilir. Ayrıca parayı ATM'den çekme şeklinize göre de bu limitler değişir.

PTT kart her yerde geçer mi?

Kartlar tüm ATM'lerde, POS'larda ve e-ticarette geçerli olacak. Türkiye Kart'a platform üyelerinin kanallarından (ATM, şube vb.) para yatırılabilecek.