Standart Hat nedir?

İçindekiler:

  1. Standart Hat nedir?
  2. Standart hat PSTN ne demek?
  3. Türk Telekom sabit ücret ne kadar?
  4. Sabit ev telefon vergisi ne kadar?
  5. Türk Telekom standart tarife nedir?
  6. PSTN nasıl çalışır?
  7. Ev Avantaj 100 PSTN nedir?
  8. Sabit ücret nedir?
  9. Ev telefonu devir nakil işlem ücreti kaç tl'dir?
  10. Sabit ses ne demek?
  11. Ev Avantaj 100 ne kadar?
  12. Dönemsel ücret ne demek?

Standart Hat nedir?

Standart Hat, tüm vergiler dahil, ayda 36,62 TL'ye konuşma imkanı sunar.

Standart hat PSTN ne demek?

PSTN yani Public Switched Telephone Network (Türkçe:Genel aktarmalı telefon şebekesi)'dir. ... PSTN genellikle ITU-T tarafından hazırlanmış olan standartlara göre hizmet vermektedir ve adres olarak da telefon numaraları olarak bildiğimiz, E.163-E.164 adreslerini kullanır.

Türk Telekom sabit ücret ne kadar?

Türk Telekom Santralleri üzerinden sabit telefon erişim hizmeti sunulmasıdır....Alo paket ücretlerine ek olarak Türk Telekom Alo Aylık Erişim Ücreti (vergiler dahil 21 TL) alınır.
Limit Aşım ÜcretleriÜcret TL/dk
UluslararasıKademe 2.gsm0,51 TL
Kademe 3.pstn0,714 TL
Kademe 3.gsm0,714 TL
Kademe 4.pstn1,326 TL
10 satır daha

Sabit ev telefon vergisi ne kadar?

Bu giderlerin hepsinden  KDV'nin yanı sıra, sabit ve mobil haberleşme hizmetleri ve sabit ve mobil internet hizmetleri için %7,5 Özel İletişim Vergisi devlete aktarılıyor. İşte bu yüzde 7.'de yüzde 10 oldu.

Türk Telekom standart tarife nedir?

STANDART yazıp 6363'e gönderin. Standart Tarife'deki müşterilerin yapacakları yurtiçi her yöne aramaların dakikası 68,69 Kr olarak ücretlendirilir ve bu tarifedeki müşterilerden telsiz kullanım ücreti tahsilatı yapılmaz. Diğer bireysel faturasız tarifelerden, Standart Tarife'ye geçiş ücreti bulunmamaktadır.

PSTN nasıl çalışır?

PSTN, ağlar üzerindeki merkezi noktalardaki anahtarlardan oluşur. Bu anahtarlar, ağdaki iki nokta arasındaki iletişim için düğüm görevi görür. Bu şekilde, bir kişi, ülke çapındaki ağın diğer tarafındaki bir başkasıyla, aralarında bir dizi anahtardan oluşan bir devrenin ucunda kalarak konuşabilir.

Ev Avantaj 100 PSTN nedir?

Paket Özellikleri Ayda 100 dakika şehir içi, şehirler arası, 444 ve 3 haneli numaralar ile ücretsiz konuşabilirsiniz. Akşam 7' den Sabah 7' ye şehir içi, şehirler arası, 444 ve 3 haneli numaralar ile ayda ilave 3.000 dakika bedava konuşma tarifenize dahildir.

Sabit ücret nedir?

Sabit ücret, ses veya veri hizmetlerinin iletiminde kullanılan telefon hattının bakım ve onarım maliyetleri olduğuna dikkat çeken BTK, "Sabit ücret fiziksel hattın aktif olarak tutulabilmesi için alınmaktadır." açıklamasında bulundu.

Ev telefonu devir nakil işlem ücreti kaç tl'dir?

Ayrıca ev telefonu naklini gerçekleştiren ADSL ve HİPERNET müşterileri 4'ü arayarak da bu talebi iletebilir. Nakil bedeli 42 TL'dir, nakil sonrası kesilen ilk faturaya yansıtılır.

Sabit ses ne demek?

Türk Telekom'in Türk Telekom Santralleri üzerinden sabit telefon erişim hizmetini sunmasıdır. Türk Telekom Alo ile telefon numaralarını her zamanki gibi arayarak şehiriçi, şehirlerarası, uluslararası ve GSM yönlerine görüşmelerinizi avantajlı paketlerle gerçekleştirebilirsiniz.

Ev Avantaj 100 ne kadar?

Paket Özellikleri Paket ücreti, tüm vergiler dahil, ayda sadece 46,81 TL'dir. Evden yurtiçi GSM ve milletlerarası 1. kademedeki sabit hatları aramanın dakikası tüm vergiler dâhil 25,5 Kuruştur. Paket dakikaları biterse, şehir içi ve şehirler arası aramaların dakikası 25,5 Kuruştur.

Dönemsel ücret ne demek?

Dönemsel nitelikli sabit ücretler; düzenli olarak faturanıza yansıyacak paket ve servis ücretlerinin toplamıdır. Fatura üst sınırınızı bu paket ve servisler için düzenli olarak ödenen sabit tutarlar belirler. Faturanıza ek olarak yansıyan değişken bedeller bu limiti etkilemez.