Su faturasını nasıl öğrenebiliriz?

İçindekiler:

  1. Su faturasını nasıl öğrenebiliriz?
  2. IZSU abone numarasını nasıl öğrenebilirim?
  3. Internet bankacılığından su faturası nasıl yatırılır?
  4. E Devlet'ten su aboneliği nasıl yapılır?
  5. Su faturasında mukavele no nerede yazar?
  6. Su faturaları neden yüksek geldi?

Su faturasını nasıl öğrenebiliriz?

E-DEVLET İSKİ BORÇ SORGULAMA VE ÖDEME - www.turkiye.gov.tr adresini tıklayarak, T.C. kimlik numaranız ve şifreniz ile e-Devlet sistemine giriş yapın. - Ardından arama çubuğuna "İSKİ borç ödeme" yazın. - Karşınıza çıkacak sayfada ödenmemiş fatura bilginizi ve ne kadar borcunuz olduğunu göreceksiniz.

IZSU abone numarasını nasıl öğrenebilirim?

İZSU Abone Numarası Öğrenme İZSU faturanızda Abone No alanında yazan 7 haneli abone numaranız sizin İZSU abone numaranızdır.

Internet bankacılığından su faturası nasıl yatırılır?

Ekranda talep edilen bilgileri ilgili yerlere girerek İnternet Bankacılığı sistemine giriş yapın. Soldaki menüden “Ödemeler > Fatura > Anında Fatura Ödeme” adımlarını takip edin. “Kurum Tipi” bölümünde “Su” seçeneğini işaretleyin. “Kurum Adı" bölümünde hizmet aldığınız kurumu işaretleyin.

E Devlet'ten su aboneliği nasıl yapılır?

e-DEVLET SU ABONELİĞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? - e-devlet adresi üzerinden T.C. kimlik numaranızı ve şifrenizi girmenizin ardından bulunduğunuz ilin su abonelik şirketinin adını yazın. - Yeni Abonelik Başvurusu sekmenizi tıklayın ve su aboneliği yapacağınız yerin adres bilgilerini doldurun.

Su faturasında mukavele no nerede yazar?

Faturanızın üzerinde bulunan “MUKAVELE NO” sizin İSKİ abone numaranızdır. Rakamlardan oluşan ilk 8 hane İSKİ abone numaranızı oluşturur. Aşağıda bulunan örnek İSKİ su faturasının abone Numarası 12345678'dir. “-“ sonra gelen rakamın bir önemi yoktur.

Su faturaları neden yüksek geldi?

Su tesisatında kaçak varsa faturanızın yüksek gelmesine sebep olabilir. Su saatiniz dönüyor ise su tesisatlarında kaçak var yada su sayacınız arızalı demektir. ... Eğer su tesisatında kaçak olduğunu düşünüyorsanız daha fazla vakit kaybetmeyin, kaybedilen her vakit su faturanızın yüksek gelmesine sebep olacaktır.