Istanbul bodrum kaç km Uçak?

İçindekiler:

  1. Istanbul bodrum kaç km Uçak?
  2. Bodruma gitmek için hangi havaalanı?
  3. Istanbul bodrum araba ile nasıl gidilir?
  4. Istanbul Bodrum en uygun nasıl gidilir?
  5. Bodrum Havaalanından merkeze nasıl gidilir?
  6. Istanbul bodrum araba ile kaç TL?

Istanbul bodrum kaç km Uçak?

BODRUM - İSTANBUL ARASI KAÇ KM, KAÇ SAAT? Esenler, İstanbul ile Bodrum, Muğla arası 716 Km. Bu mesafe arabayla yaklaşık olarak 8 saat 29 dakika sürecektir. Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, 468 Km olan yolculuğu yaklaşık olarak 1 saat 7 dakika sürede tamamlayabilirsiniz.

Bodruma gitmek için hangi havaalanı?

Bodrum'a gitmek veya Bodrum'dan farklı şehirlere seyahat etmek için uçak kullanmayı tercih edebilirsiniz. Hatta Muğla'nın pek çok ilçesine Milas Bodrum Havalimanı üzerinden gidebilirsiniz.

Istanbul bodrum araba ile nasıl gidilir?

İstanbul'dan yola çıkan tatilciler 706 km sonra ilçe merkezine ulaşacaklardır. Yol güzergâhı olarak ilk başta feribot ile Bandırma'ya sonra sırası ile Balıkesir, Manisa, İzmir, Söke ve Milas üzerinden Bodrum'a geçilmektedir. Bu şekilde hızınıza göre ortalama 8-10 saatte Bodrum'a ulaşım mümkündür.

Istanbul Bodrum en uygun nasıl gidilir?

Bodrum'a İstanbul'dan geliyorsanız, Yenikapı'dan hızlı feribot ile Bandırma'ya geçebilir, buradan da sırasıyla Balıkesir, Manisa, İzmir, Söke, Milas üzerinden Bodrum'a ulaşabilirsiniz. Ankara'dan ise, Afyon, Denizli, Aydın üzerinden Bodrum'a ulaşım mümkün.

Bodrum Havaalanından merkeze nasıl gidilir?

Bodrum Havalimanı'ndan Bodrum merkezine HAVAŞ Otobüsleri ile transfer mümkün. HAVAŞ ile sırasıyla Güvercinlik, Torba yolu ve Bodrum Otogar'a (çift yönlü) otobüs seferleri bulunuyor. HAVAŞ ile Bodrum şehir merkezine yolculuk, trafiğe bağlı olarak yaklaşık 45 dakika sürüyor ve bilet ücreti 17,50 TL.

Istanbul bodrum araba ile kaç TL?

İSTANBUL ile BODRUM arası mesafenin benzinli bir araçla maliyeti ortalama 389,34 TL olacaktır.