Habertürk TV müdürü kim?

İçindekiler:

  1. Habertürk TV müdürü kim?
  2. Sibel Demirci kimdir?
  3. Genel Yayın yönetmeni görevi nedir?
  4. SHOW TV kanalı kime ait?
  5. Habertürk hangi radyo?
  6. Teke Tek devam ediyor mu?

Habertürk TV müdürü kim?

HaberTürk TV'nin yeni Genel Yayın Yönetmeni Ciner Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kenan Tekdağ oldu.

Sibel Demirci kimdir?

Gazeteci Sibel Demirci Erdem 1974 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi'nin İletişim Fakültesi'nde tamamladı. Gazetecilik kariyerine 1997'de adım atan Erdem, 2011 yılında Al Jazeera Türk'te muhabirlik yaptı.

Genel Yayın yönetmeni görevi nedir?

Genel Yayın Yönetmeni Ne İş Yapar? ... Genel yayın yönetmeni, yayın sürecini kontrol eder ve aynı zamanda kendi biriminin müdürü olarak çalışır. Hem personellerin çalışmasını hem de birimdeki araç ve gereçleri takip eder.

SHOW TV kanalı kime ait?

Çukurova Holding, TMSF gözetiminde olmak üzere Show TV ve kardeş kanalları Show Türk ve Show Max'i 402 milyon dolara Ciner Medya Grubu'na sattı.

Habertürk hangi radyo?

Habertürk Radyo Dinle Haber Türk Televizyonu ve Haber Türk Gazetesi isimlerinde televizyon kanalı ve gazeteye sahiptir. Türkiye'nin en büyük haber radyo frekansı olan Haber Türk Radyo 90.4 frekansı üzerinde canlı yayınlarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Teke Tek devam ediyor mu?

İlber Ortaylı ve Celal Şengör'ü sık sık ağırlayan "Teke Tek Özel" programı tarihinde son bölümünü yaptıktan sonra ani bir kararla yayından kaldırılmıştır.