Açıköğretim işletme bölümü mezunları ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Açıköğretim işletme bölümü mezunları ne iş yapar?
  2. Işletme bölümü kaç yıllık?
  3. Işletme Açıköğretimde var mı?
  4. Açıköğretim Mezunları Kpss'de nereleri tercih edebilir?
  5. Işletme 4 yıllık mı?

Açıköğretim işletme bölümü mezunları ne iş yapar?

İş Olanakları: İşletme Lisans Programını başarı ile tamamlayan mezunlar, kamu ve özel sektörde çeşitli yönetim kademelerinde çalışabilirler. Mezunlarımız pazarlama, satış, muhasebe, finans, denetim ve insan kaynakları gibi çeşitli alanlarda görev yapabilirler.

Işletme bölümü kaç yıllık?

İşletme bölümü dünyanın farklı ülkelerinde eğitim süresi konusunda değişkenlik gösterse de Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında 4 yıllık 8 dönemden oluşan bir lisans bölümü olarak yer almaktadır.

Işletme Açıköğretimde var mı?

İşletme Fakültesi, 1982-1983 öğretim yılından bu yana uzaktan eğitim uygulamasını sürdüren Açıköğretim sisteminin, 1993'te yeniden düzenlenmesiyle kurulmuştur. İşletme Fakültesi, yükseköğretimin geniş kesimlere yaygınlaştırılmasına önemli ölçüde katkıda bulunan bir fakültedir.

Açıköğretim Mezunları Kpss'de nereleri tercih edebilir?

Ancak artık açıköğretim mezunları bırakın KPSS B ve öğretmen kadrolarına atanmayı; müfettiş, uzman, hakim, denetmen ve kontrolör yardımcılığı gibi kadrolarında kendilerine yer bulmaya başladılar.

Işletme 4 yıllık mı?

İşletme yönetimi bölümü 2 yıllık önlisans bölümüdür. ... İşletme yönetiminden mezun olan ve iş hayatına atılan mezunlar gelecek hayatlarında yöneticilikten, pazarlamaya kadar birçok pozisyonda çalışabilirler.