NAC C 900 ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. NAC C 900 ne işe yarar?
  2. NAC 1200 ne işe yarar?
  3. Mucovit C 900 300 nedir?
  4. Multicold nedir ne işe yarar?
  5. NAC 200 mg ne işe yarar?
  6. Mucovit C ne kadar süre kullanılır?
  7. NAC C 600 200 mg efervesan tablet 30 efervesan tablet ne işe yarar?
  8. Mucovit c uzun süre kullanılır mı?
  9. Muconex C 6 mg ne işe yarar?

NAC C 900 ne işe yarar?

14 yaş üzerindeki ergenlerde ve erişkinlerde; Solunum yollarını ilgilendiren hastalıklarda artmış sekresyonu azaltmak ve atılımı kolaylaştırmak amacıyla günde 1 kez efervesan tablet uygulanır. Parasetamol zehirlenmesinde, yükleme dozu; 140 mg/kg, idame dozu ise; 4 saatte bir 70 mg/kg (toplam 17 doz) olarak önerilir.

NAC 1200 ne işe yarar?

Parasetamol (ateş düşürücü – ağrı kesici) zehirlenmelerinde kullanılan NAC, aynı zamanda mukus parçalayıcı ve balgam söktürücü olarak da kullanılmaktadır.

Mucovit C 900 300 nedir?

MUCOVİT-C etkin madde olarak asetilsistein ve askorbik asit içerir. MUCOVİT-C yoğun kıvamlı balgamın atılması, azaltılması, yoğunluğunun düzenlenmesi ekspektorasyonun kolaylaştırılması gereken bronkopulmoner hastalıklarda, bronşiyal sekresyon bozukluklarının tedavisinde kullanılan mukolitik bir ilaçtır.

Multicold nedir ne işe yarar?

MULTİCOLD baş ağrısı, diş ağrısı, akut migren atakları, şiddetli sinir ağrıları (nevralji), kas iskeler sistemi ağrıları, adet sancısı gibi hafif ve orta şiddetli ağrılar ve soğuk algınlığı gibi ağrının ateşe eşlik ettiği durumlarda kullanılır.

NAC 200 mg ne işe yarar?

NAC® nedir ve ne için kullanılır? oluşmasını azaltır. Oluşan balgamları sulandırarak, öksürükle atılmasını kolaylaştırır.

Mucovit C ne kadar süre kullanılır?

MUCOVİT®–C kullanırken her zaman doktorunuzun talimatlarına uyunuz. Emin olmadığınızda doktorunuza veya eczacınıza sorunuz. MUCOVİT®–C doktor tarafından aksi önerilmedikçe 4-5 günden daha uzun süre kullanılmamalıdır.

NAC C 600 200 mg efervesan tablet 30 efervesan tablet ne işe yarar?

1. NAC® nedir ve ne için kullanılır? oluşmasını azaltır. Oluşan balgamları sulandırarak, öksürükle atılmasını kolaylaştırır.

Mucovit c uzun süre kullanılır mı?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: MUCOVİT®–C kullanırken her zaman doktorunuzun talimatlarına uyunuz. Emin olmadığınızda doktorunuza veya eczacınıza sorunuz. MUCOVİT®–C doktor tarafından aksi önerilmedikçe 4-5 günden daha uzun süre kullanılmamalıdır.

Muconex C 6 mg ne işe yarar?

Solunum yollarında mukolitik (balgam kıvamını azaltarak atılımını kolaylaştırıcı) etki gösterir. MUCONEX, 10 ve 30 saşe içeren ambalajlarda sunulur ve her bir saşe 600 mg Asetilsistein içerir. doz parasetamol alımına bağlı olarak ortaya çıkan karaciğer yetmezliğinin önlenmesinde kullanılır.